Romina Rotariu a fost găsită vinovată de comiterea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi de purtare abuzivă, conform observator.tv.

Pedeapsa stabilită de Curtea de Apel Timișoara este mai blândă decât cea dată în aprilie de magistrații Judecătoriei Timișoara. Atunci, Romina Rotariu a fost condamnată la patru ani și patru luni de închisoare cu executare.

De asemenea, Romina Rotariu trebuie să plătească daune de doar 20.000 de euro, deși cuantumul acestora este inițial de cinci ori mai mare.

Faptele pentru care a fost condamnată fiica lui Iosif Rotariu au avut loc în iunie 2018. Părinții unui copil au reclamat la Poliție că fiul lor de doi ani a fost lovit la creșă și a ajuns acasă cu un picior rupt.

Băiețelul a fost internat timp de trei săptămâni în Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. Pe lângă fractură, micuțul a suferit și un șoc emoțional.

Creșa situată în zona de sud a Timișoarei este, de fapt, un club privat neacreditat de Ministerul Educației.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum Romina Rotariu, angajată ca îngrijitoare la creșa familiei, îl bruschează, trântește și îl lovește pe băiețel, sub privirile celorlalți copii.


foto: observator.tv

Citeşte şi:

Momentul în care fiica lui Iosif Rotariu bate un copil la o creșă din Timișoara. Imaginile șocante au fost făcute publice / VIDEO

AUDIO/ Caz șocant la o creșă din Năvodari. Copii obligați de îngrijitoare să se spele cu apă din WC! Polițiștii au deschis dosar penal

Rezidenta din Oradea care și-ar fi ucis copilul, urmărită penal. E bănuită că și-a îngropat bebelușul

Dezvăluire cutremurătoare a lui Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile. Cauza decesului
GSP.RO

Dezvăluire cutremurătoare a lui Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile. Cauza decesului

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută