Mergi direct la conținut »
S-a aflat ce a provocat tensiunile dintre frații Harry și William. Femeile au adus o stare de răceală între ei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > S-a aflat ce a provocat tensiunile dintre frații Harry și William. Femeile au adus o stare de răceală între ei

S-a aflat ce a provocat tensiunile dintre frații Harry și William. Femeile au adus o stare de răceală între ei

Prinții Harry și William sunt în relații mai încordate în ultima vreme. Zvonurile despre răceala dintre ei au apărut după ce Harry și Meghan Markle au anunțat că se vor muta din Palatul Kensington la o reședință, Frogmore, pe care au primit-o cadou de nuntă de la Regina Elisabeta.

Potrivit apropiaților, scandalul Harry s-a supărat pe fratele său mai mare încă dinainte de nuntă pe William, fiindcă acesta n-a făcut niciun efort de a o face pe Meghan Markle să se simtă bine primită în familia regală, a dezvăluit dailymail.co.uk.

Harry și Meghan vor fi părinți anul viitor

Tensiunile trecute dintre ei au fost rezolvate abia după ce Prințul Charles a intervenit și i-a pus pe Kate și pe William să-i invite pe Harry și pe Meghan să petreacă de Crăciun în locuința din Norfolk.

O sursă care a vorbit pentru Vanity Fair a dezvăluit că este vorba de „o problemă între frați”.

O altă sursă, a indicat faptul că ruptura s-ar putea să fie provocată de soțiile celor doi. „Kate și Meghan sunt firi foarte diferite, n-au mai nimic în comun, dar ambele fac eforturi să se suporte”.

Alte voci susțin că frații sunt mai apropiai decât mulți alți frați din lumea asta, dar Harry, care se pregătește să devină tată anul viitor, vrea să trăiască oarecum mai „independent” față de fratele său.


Tensiuni între prinții William și Harry! Mezinul familiei regale și Meghan Markle se pregătesc să-și facă bagajele și să se mute din palat

Scandal între Kate Middleton și Meghan Markle? Adevăratul motiv pentru care Ducele și Ducesa de Sussex se mută din Palatul Kensington

Close
Închide
  Close