Mergi direct la conținut »
S-a sinucis plonjând cu mașina în lac

Desfăşurare masivă de forţe în noaptea de marţi spre miercuri, în judeţul Arad, după ce un bărbat de 42 de ani s-a sinucis plonjând cu mașina în lac

Acesta, patronul unei firme de transport din Covăsânț, a sărit cu maşina în lacul Ghioroc. Prietenii bărbatului au fost cei care au sunat la 112 şi au anunţat tragedia. În fapt, prietenii victimei au asistat la întreaga scenă. Bărbatul și-a sunat prietenii și le-a spus că vrea să se sinucidă, notează bihon.ro. Aceștia au reușit să depisteze locul în care se afla bărbatul, ținându-l la telefon și cerându-i detalii.

Au ajuns la lac, însă în momentul în care și-a văzut prietenii venind spre el s-a urcat în mașină, a accelerat și a plonjat în lac.

La faţa locului au fost trimise imediat echipaje de poliţişti, pompieri, scafandri şi medici.

„A intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu trei autospeciale, o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de scafandri cu barcă și scafandri, o autospecială de muncă operativă. S-a executat o misiune de căutare a unei persoane posibil înecate în lacul Ghioroc. Nu a fost găsită victima. Cu ajutorul echipajului descarcerare grea și cu sprijin din partea colegilor de la Poliție s-a reușit scoaterea autoturismului din lacul Ghioroc”, a declarat maiorul George Pleșca, purtător de cuvânt în cadrul ISU Arad.

După câteva zeci de minute, salvatorii au găsit maşina, dar nu și presupusul cadavrul al bărbatului în vârstă de 42 de ani din comuna Covăsânţ, care are un copil

Bărbatul s-ar fi certat cu soţia şi a plecat de acasă ameninţând că se sinucide, conform sursei citate.

 „Marți seara, polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 42 de ani din Covăsânț, în timp ce se afla în propriul autoturism pe malul lacului Ghioroc, a pornit în viteză și a sărit în lac scufundându-se aproximativ 15-20 de metri. Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate împrejurările cu care s-a produs acest eveniment”, a declarat inspector principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.


Citește și: Coco Păun, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a fost prins de 48 de ori fără permis auto

 

Close
Închide
  Close