Mergi direct la conținut »
Șapte ambulanțieri din Slatina acuzați că au furat motorină din salvări se pot întoarce la serviciu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Șapte ambulanțieri din Slatina acuzați că au furat motorină din salvări se pot întoarce la serviciu

Tribunalul Olt a decis ca șapte din cei treisprezece ambulanțieri din Corabia, județul Slatina, acuzați că au furat combustibil din autosanitare să se poată întoarce la locul de muncă, ridicând interdicţia de exercitare a profesiei. 

Ambulanțierii au fost trimiși în judecată în ianuarie 2019 de Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia, fiind acuzați de delapidare, fals intelectual sub formă continuată şi uz de fals.

Începând din luna decembrie 2018, şoferii de autosanitare inculpaţi în cauză au fost puşi sub control judiciar şi au avut interdicţia de a-şi exercita profesia.

La termenul din martie privind verificarea măsurilor preventive, măsura controlului judiciar a fost menţinută pentru toţi ambulanţierii inculpaţi în dosar, iar pentru 13 dintre ei a fost menţinută şi interdicţia de exercitare a profesiei. Ei au contestat hotărârea instanţei.

Tribunalul Olt a admis, pe 28 martie, şapte dintre contestaţii, stabilind încetarea mai multor obligaţii pe care le aveau ambulanţierii, printre care şi aceea a interdicţiei de exercitare a profesiei. Alte şase contestaţii ale ambulanţierilor de la Corabia au fost respinse deoarece au fost formulate tardiv, relatează Agerpres.

Close
Închide
  Close