De Cristian Otopeanu,

Potrivit primelor informații, a fost vorba despre un bărbat care prezenta simptome specifice virozei și care le-a spus medicilor că a venit recent din Italia, unde a avut contact cu mai mulți chinezi.Pentru a evita orice risc, medicii de la UPU Satu Mare au luat măsurile specifice de protecție prescrise prin protocol în asemenea cazuri și au dispus transportarea și izolarea sa la Secția de Boli Contagioase a Spitalului Județean.

Pentru a evita orice risc, medicii de la UPU Satu Mare au luat măsurile specifice de protecție prescrise prin protocol în asemenea cazuri și au dispus transportarea și izolarea sa la Secția de Boli Contagioase a Spitalului Județean.

În urma investigațiilor preliminare, s-a constatat că sătmăreanul suspectat că ar fi fost infectat cu coronavirus Italia este bolnav doar de o viroză banală, a notat satumareonline.ro.

Totuși, pacientul a fost externat cu recomandarea să rămână în izolare la propriul domiciliu, dar peripețiile acestuia nu au luat sfârșit.

Conform sursei citate, se pare că acesta nu a fost lăsat de familie să intre în casă, deoarece toate rudele sunt acum înspăimântate de coronavirus.

Bilanțul la nivel mondial al morților din cauza coronavirusului a ajuns la 1.669

Numărul total al deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 1.669, a relatat presa internațională, duminică dimineață.

Pe de altă parte, oficialii chinezi susțin, pentru a treia zi consecutiv, că numărul celor îmbolnăviți cu periculosul virus este în scădere.

Ieri, a fost anunțat primul deces din cauza coronavirusului în Europa. Ministrul sănătății din Franța a comunicat că un pacient de 80 de ani, chinez, infectat cu coronavirus a încetat din viață la Paris.

Citeşte şi:

Bilanțul morților din cauza coronavirusului a ajuns la 1.669, dar chinezii susțin că numărul îmbolnăvirilor este în scădere

Franța anunță primul deces din cauza coronavirusului în Europa

De teama șefilor din PNL, asociați cu clanurile, comandanții Poliției Române țin ascuns filmul în care se vede cum mascații dau „Bună dimineața” copilului și-i spun, în șoaptă: „Stai liniștit”!

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative
HOROSCOP

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative