De Mihai Niculescu,

Bătaia cu furci și topoare a avut loc acum două zile. în localitatea Fâstâci, comuna Cozmești. Agresori sunt considerați trei indivizi care au intervenit la petrecerea organizată în fața porții unei case din localitate, care a avut loc în ciuda stării de urgență care interzice adunările publice.

Sora uneia dintre victime a povestit incidentul, potrivit cotidianului Vremea Nouă.

„Noi eram și fete și băieți, la poarta unei verișoare, pentru că era ziua ei. Am spus să nu stăm în casă, pentru că acum e și problema asta cu coronavirusul. În timp ce stăteam acolo, pe drum au trecut trei băieți care s-au luat de cei din grupul nostru. Au început să se certe din senin. Cu vreo oră înainte mai bătuseră pe cineva din sat. Aveau chef de scandal. (…)

L-au strigat din nou pe fratele meu, el s-a dus, iar acolo l-au așteptat cu furci, topoare, pari. (…) Unul dintre agresori i-a băgat furca în cap, apoi cu toții au fugit acasă, Noi am mers după ei, să le cerem socoteală, nu poți să omori un om fără ca el să-ți facă nimic. Eu am sunat la poliție, au venit doi polițiști. În momentul când dădeam declarații, agresorii continuau să ne amenințe, ba că ne omoară, ba că ne fac felul. Un alt frate de-al meu i-a întrebat pe polițiști dacă vor lua măsuri sau dacă trebuie să-și facă singur dreptate. Pentru că cei de după gard nu mai încetau cu amenințările și înjurăturile, fratele meu s-a dus spre ei și atunci polițiștii au tras cu pistolul. Au fost chemate întăriri, care la final tot pe ai noștri i-au luat” a povestit fata.

Motivele puerile pentru care autoritățile din Botoșani desconsiderau muncitorii srilankezi: “Știți ce au adus în termosul de ceai?!”
Recomandări

Motivele puerile pentru care autoritățile din Botoșani desconsiderau muncitorii srilankezi: “Știți ce au adus în termosul de ceai?!”

 

Varianta polițiștilor

Sase tineri au fost reținuti în urma scandalului, au comunicat reprezentanții IPJ Vaslui.

„Bărbații se aflau în stare de ebrietate și se manifestau agresiv, iar la un moment dat, au fugit către locuința persoanei vătămate, un bărbat de 24 de ani din localitate. Aceștia au rupt gardul și poarta locuinței persoanei vătămate, pătrunzând în curte unde s-a iscat o altercație, în urma căreia bărbatul de 24 de ani a fost lovit cu o bâta în zona capului. Pentru aplanarea conflictului, polițiștii au fost nevoiți să facă uz de armă, fiind trase mai multe focuri în plan vertical, fără a produce pagube materiale sau vătămări persoanelor prezente”.

Citeşte şi:

Cifră oficială șocantă: 127 de cadre medicale de la Spitalul Județean Arad și-au luat concediu medical de la începutul COVID

Peste 60 de doctori au murit în Italia din cauza coronavirusului: “Morții nu fac zgomot”

Nu doar BOR, ci și alte culte și-au expus credincioșii. O comună de lângă Timișoara, la un pas de a deveni a doua comunitate în carantină din România

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente