De Valentina Postelnicu,

Prima care anunţat că nu este de acord cu propunerea a fost Lia Olguţa Vasilescu, ea precizând că este o decizie personală de a nu vota în favoarea lui Mugur Isărescu.

Şi liderul senatorilor ALDE, Daniel Zamfir, a anunţat, pe Facebook, că „presiunea constanță pe care Mugur Isărescu a făcut-o asupra Guvernului a dat roade”.

„Într un moment nu tocmai ușor pentru Guvern, încolțit din toate părtile, Ayatollah-ului îi reușește din nou. Manipularea de a pune în cârcă guvernului inflația a reușit și ea, deși este răspunderea BNR.

El îl acuză pe „cel mai longeviv Guvernator de pe planetă că își trece în palmares următoarele: Cea mai indatorată populaţie din UE; Cel mai mic grad de intermediere financiară din UE- de zece ori sub media europeană! Românii plătesc costuri triple cu creditarea față de media europeană, în timp ce băncile străine au profituri triple față de media europeană.

Zamfir mai spune că Isărescu a impus „un ROBOR netransparent”, „umflând”ratele românilor.

„Toate astea, bineînțeles, în numele stabilitătii financiare, pe care iată, toată Europa o apreciază. E limpede cred, pentru toată lumea, de ce nu-l lasă oamenii ăstia să plece. România va rămâne în continuare El Dorado pentru băncile străine. Cred în continuare că personajul e unul expirat, care a făcut rău României și din păcate va mai face. Eu va asigur că rămân același: voi vota împotriva lui Isărescu și sper să fie mulți parlamentari care să facă la fel. #vremdreptate „, a scris Zamfir în postare.

Şi senatorii PSD spun, neoficial, că vor vota împotriva lui Mugur Isărescu. Aceştia şi-au exprimat nemulţumirea faţă de deciziile luate de preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, împreună cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, fără a fi consultaţi.

Citeşte şi:
FOTO | Platforma Iadului. „Rulmentul” Brașov, pe vremuri mândria socialismului românesc, a ajuns o ruină!

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase