Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > SCANDAL ÎN FAMILIA Obama! Iată IMAGINILE care AU FĂCUT-O GELOASĂ pe soţia preşedintelui american şi CUM S-A DAT ACEASTA ÎN SPECTACOL la înmormântarea lui Mandela! FOTO

SCANDAL ÎN FAMILIA Obama! Iată IMAGINILE care AU FĂCUT-O GELOASĂ pe soţia preşedintelui american şi CUM S-A DAT ACEASTA ÎN SPECTACOL la înmormântarea lui Mandela! FOTO

Preşedintele SUA, Barack Obama, a fost surprins râzând şi flirtând cu Helle Thorning-Schmidt, premierul Danemarcei, în timp ce încercau să facă o poză cu un telefon, împreună cu David Cameron, la ceremonia în memoria lui Nelson Mandela. În timp ce ei trei se distrau pe cinste, Michelle stătea deoparte supărată şi cu aer total dezaprobator.

De Geo Berciu,

Dar nu este singurul moment care a făcut-o pe prima doamnă a Americii să izbucnească. Într-o altă ipostază, Obama pare să se simtă foarte bine în compania premierului Danemarcei, Helle Thorning-Schmidt, atingând-o pe aceasta pe umăr, sub privirea mirată şi tăioasă a soţiei lui.

Printre dinţi, Michelle se pare că i-a şoptit vreo două reproşuri, moment în care Barack a revenit la ordine. Nu numai că a încercat să o împace sărutându-i galant mâna şi spunându-i complimente, dar a şi schimbat locul cu ea, în aşa fel încât să nu mai stea lângă frumoasa daneză care a declanşat scandalul în familie. Se pare că măsurile luate de soţul ei au mulţumit-o pe primea doamnă, care a devenit mult mai zâmbitoare.
Nu este prima dată când Michelle Obama demonstrează că-şi apără „teritoriul” ca o adevărată tigroaică.
Sursă foto: HEPTA

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close