Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Scandal la gardul Palatului Regal. Femeie acuzată că fură florile VIDEO

Un scandal a avut loc joi după amiază la gardul Palatului Regal din București, acolo unde sute de oameni vin pentru a păstra un moment de reculegere în memoria regelui Mihai I sau pentru a lăsa flori sau o lumânare.

După ce miercuri, sute de persoane au aşteptat, unii până după miezul nopţii, să se închine la catafalcul regelui, şi joi, prima zi de doliu naţional, de la prima oră a dimineţii, oamenii au aşteptat în linişte, într-un şir delimitat de gardurile jandarmilor, să se reculeagă în memoria regelui Mihai I.

Admiratorii regelui Mihai au adus, joi, la Palatul Regal, flori, candele, scrisori cu mesaje către fostul suveran şi au omagiat personalitatea sa.

Cei prezenți joi după amiază la gardul Palatului Regal au putut asista la un scandal plecat tocmai de la florile lăsate de oameni acolo.

O femeia care a luat de pe gard mai multe flori a fost acuzată că fură. Mai multe persoane au frut să se convingă că acestea nu le ia în alte scopuri ci doar pentru a le duce în partea cealaltă a gardului, așa cum susținea femeia, iar de aici până la țipete și acuze nu a fost decât un simplu pas.

O altă femeie a spus ca a văzut și alte persoane cum plecau cu florile luate de pe gard.

Video: Dumitru Angelescu


Citește și: Război între Primăria Capitalei și Guvern pentru un teren de zeci de milioane de euro din inima Bucureștiului


 

Close
Închide
  Close