De Adrian Ilie,

Alexandra Nistoroiu a relatat că mituirea prin sponsorizare a medicilor de către compania KRKA a fost probată doar prin faptul că Libertatea a obținut documentele interne ale companiei care consemnau șpăgile.

”Sunt absolut convinsă că nu este singura companie care a procedat în afara legii (…) Majoritatea înțelegerilor erau încheiate față în față, fără înregistrare. Dacă nu am fi avut documentele interne ale companiei, lucrurile sunt greu de probat”, a spus jurnalistul Libertatea.

Un alt motiv pentru care informațiile despre practicile ilegale ale KRKA au apărut a fost și modul în care compania își trata angajații.

Managementul companiei și-a schimbat atitudinea și a început să-i controleze foarte strâns. Erau puși să raporteze vizitele către fiecare medic într-un software instalat pe tablete de către companie care avea o hartă, un traseu al angajatului. Uneori erau erori tehnice ale GPS-ului și simțeau că sunt puși sub semnul îndoielii, chiar dacă își făceau treaba. Genul ăsta de tactică a nemulțumit.

Alexandra Nistoroiu, jurnalist Libertatea

Chiar dacă odată cu trecerea timpului, angajații companiei au devenit nemulțumiți, medicii care s-au lăsat mituiți au avut în continuare motive de satisfacție, fiind răsplătiți cu inimioare trecute într-un tabel Excel, iar în funcție de numărul de inimioare varia și cuantumul șpăgii.

”La anumite medicamente generice prețurile erau extrem de mici – 1,1 leu pe cutie. Este prețul cu care vindea relația lui cu pacientul, poate în anumite cazuri. înainte ca acesta să se fi îmbolnăvit”, a mai spus jurnalistul.

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”
GSP.RO

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat