De Valentina Postelnicu,

Astfel, în contextul epidemiei de coronavirus, este posibil ca Legislativul să nu se poată convoca, o perioadă de timp, au precizat pentru Libertatea surse parlamentare.

Ţinând cont de situaţia gravă din ţară, legată de epidemia de coronavirus, este posibil ca Florin Cîţu să decidă să îşi depună mandatul, iar Guvernul Orban să rămână, interimar, în perioada următoare, pentru a gestiona această situaţie de criză

Astfel, liberalii rămân cu preşedintele partidului şef la Palatul Victoria, variantă dorită de cei mai mulţi dintre ei.

Această decizie ar putea fi decontată, însă, de liberali, la capitolul imagine.

Şi social-democraţii ar putea fi avantajaţi de această situaţie, pentru că nu îşi doresc în acest moment revenirea la Putere şi pot să atace actuala Putere, spunând că se află în Opoziţie, deşi controlează decizia în Parlament.

PSD ar putea, în plus, să adopte în regim de urgenţă, în Parlament, acele măsuri pe care un guvern interimar nu le poate da şi va putea creşte, electoral, în această perioadă.

Soluţia nu îi mulţumeşte, însă, pe cei de la USR şi nici partidele mici din Parlament, care erau decise să voteze Guvernul, pentru a avea un Executiv cu puteri depline, în situaţia actuală.

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite