Mergi direct la conținut »
Scene macabre la Constanța! Bucăți de sicriu și fragmente de oase, pe marginea drumului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Scene macabre la Constanța! Bucăți de sicriu și fragmente de oase, pe marginea drumului

Scene macabre la Constanța! Bucăți de sicriu și fragmente de oase, pe marginea drumului

Scene macabre în județul Constanța. Oseminte și bucăți de lemn, ce par a fi resturi de sicrie, au fost găsite pe marginea drumului, lângă cimitirul din Tichilești.

Oamenii legii au declanșat o anchetă după ce o femeie a sesizat în această dimineață că lângă cimitirul din localitate s-ar afla niște oseminte.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă iar în cauză au întocmit un dosar penal, urmând a fi luate măsurile legale prin unitatea de parchet competentă. Mai exact, o femeie care are o vie în zonă, a observat oasele și s-a îndreptat către ele. Acolo, aceasta a sesizat că există și bucăți de lemn, ce par a fi resturi de sicrie, dar și niște monede, în cazul cărora s-a stabilit că datează de dinainte de anul 1989.

Potrivit Replica de Constanța, rămășițele textile ar indica faptul că osemintele ar aparține unei femei, însă polițiștii trebuie să afle acum cum au ajuns pe marginea drumului.

Close
Închide
  Close