Mergi direct la conținut »
Scheletul unui pui de T-Rex vândut pe eBay. Suma exorbitantă la care a ajuns licitația
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Scheletul unui pui de T-Rex vândut pe eBay. Suma exorbitantă la care a ajuns licitația

Scheletul unui pui de T-Rex vândut pe eBay. Suma exorbitantă la care a ajuns licitația

Fosile unice provenind de la un pui de Tyrannosaurus rex, probabil singurele despre care se știe în acest moment, au fost scoase la licitație pe eBay. Gestul vânzătorului a stârnit revoltă în rândul paleontologilor, în timp ce prețul scheletului a ajuns la aproape 3 milioane de dolari.

Vânătorul de fosile Alan Detrich a publicat listarea pe eBay și anunță că acesta ar putea fi singura fosilă de acest gen din lume.

„Cel mai probabil, singurul pui de T-Rex din lume! Are un corp cu lungime de 4,5 cm și un craniu de 53 de centimetri cu dinți zimțați!”, este descrierea scheletului de dinozaur descoperit de Detrich lângă Iordan, în statul Montana.

Prețul de cumpărare a ajuns la 2,95 milioane de dolari. Experții spun că suma oferită până acum este destul de mare și că cel mai probabil, dacă licitația va merge până la capăt, acesta va ajunge într-o colecție privată, scrie CNN.


Citește și: Parlamentul European face praf propunerea Guvernului pentru Curtea Europeană de Conturi: Viorel Ştefan – o propunere politică. Nu respectă standardele înalte ale UE


 

Close
Închide
  Close