Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri > Scrisoarea emoționantă a unui copil care și-a lăsat câinele la un centru de adopție din Mexico City: ”Să nu-l bateți și voi, că l-a bătut tata destul. Mă voi întoarce să-l iau când voi fi mai mare”

Scrisoarea emoționantă a unui copil care și-a lăsat câinele la un centru de adopție din Mexico City: ”Să nu-l bateți și voi, că l-a bătut tata destul. Mă voi întoarce să-l iau când voi fi mai mare”

Un îngrijitor de la Albergue Pergatuzoo, adăpost de animale din Mexico City, a solicitat sprijinul celor care îi urmăresc postările pe o rețea de socializare să-l ajute să găsească un copil care a fost nevoit să renunțe la câinele său de companie, Simon.

De Mihai Toma,

Câțelușul a fost abandonat în jurul datei de 6 martie în fața adăpostului Albergue Pergatuzoo. Iar cei care l-au găsit au descoperit și o scrisoare pe care animalul o avea prinsă de zgardă.

”Vi-l las pe Simon. El este câinele meu. Nu vreau ca tata să-l mai lovească. Simon plânge foarte rău când îi e foame. Vă las aici economiile mele pentru hrana lui”. Așa începea epistola emoționantă scrisă de mână pe o foaie A4 de copilul trist că a fost nevoit să-și părăsească animalul de companiei favorit.

”Să nu-l bateți și voi”

Era un gest disperat, dar plin de dragoste, fiindcă, de fapt, puștiul de doar 9 ani dorea doar să-l protejeze pe Simon: ”Să nu-l bateți și voi, și așa tatăl meu îl lovește destul fiindcă mănâncă mult. Aveți grijă de el. Când voi mai crește, mă voi întoarce la Simon”.

”Am încărcat această scrisoare și aceste fotografii pe Facebook cu intenția de a-l găsi pe proprietarul lui Simon. Vreau doar să vorbesc cu băiețelul și cu familia lui”, a scris pe Facebook unul dintre îngrijitori.

Adăpostul a respins multe oferte de adopție pentru Simon și vrea să-l identifice pe copil pentru a-i prilejui revederea cu cățelușul.

Close
Închide
  Close