De Dragoș Tănase,

Încă din anul 2005, Moga a ocupat mai multe poziţii de conducere la nivelul Loteriei Române, inclusiv pe cea de director general, dar a coordonat și activitatea mai multor centre teritoriale. În ultimii ani, el a deţinut funcţia de manager de zonă al Punctului de Lucru Judeţean Cluj.

„Pentru punerea în aplicare a unei strategii coerente, eficiente şi responsabile, s-a considerat ca fiind necesară numirea unui director general care să fie familiarizat cu planurile şi activităţile companiei, a unui lider cu experienţă, dar care să vină cu o nouă viziune în vederea îmbunătăţirii întregului sistem intern de management”, se arată în comunicat.

Sebastian Iacob Moga, care îl va înlocui în funcție pe Dănuț Sporea, urmează să îşi preia atribuţiile începând de vineri, 10 ianuarie 2020.

„Consider că experienţa avută în teritoriu, privind dezvoltarea reţelei Loteriei, ar fi un prim argument care să convingă că este loc de mai bine la nivelul întregii companii, că sunt soluţii pentru o creştere a veniturilor din exploatare, precum şi pentru o creştere a vizibilităţii în piaţa jocurilor de noroc. Sunt destule măsuri care pot fi aplicate, astfel încât să ne putem plia mai bine pe obiectivul principal al companiei, acela de a contribui la finanţarea obiectivelor de interes naţional”, a declarat Sebastian Iacob Moga, noul director general al Loteriei Române.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

Principalele obiective dispuse de către Consiliul de Administraţie pentru noul director general vizează eficientizarea reţelei proprii de vânzare şi întocmirea unui plan de măsuri în vederea implementării platformei online de vânzare a produselor loto.

Sebastian Iacob Moga este membru PNL din 1996

Este membru al Partidului Național Liberal din 1996. A deținut funcția de membru al Biroului Permanent Municipal al PNL – Cluj Napoca și funcția de vicepreședinte al Biroului Permanent Județean al Tineretului Național Liberal Cluj.

Sebastian Moga a studiat la Universitatea Tehnică și are studii postuniversitare în domeniul tehnic al materialelor plastice și în domeniul dezvoltării afacerilor.

Până să conducă, pentru prima dată, Loteria Română – în 2005 – acesta a condus firma de producție mobilier a familiei sale, începând cu anul 1998.

Citește biografia completă, pe ziardecluj.ro

FOTO: Facebook.com

Citeşte şi:

Rezultatele tragerii Loto 6/49 din 9 ianuarie 2020. Care sunt numerele câștigătoare

Un bărbat care și-a pierdut casa în incendiile din Australia a câștigat la loto 1 milion de dolari

O pensionară din Satu Mare a câștigat marele premiu la Loto 6 din 49. Metoda prin care s-a îmbogățit cu peste 4,8 milioane de euro

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu
GSP.RO

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală