De Cristian Anton,

”Numirea lui Bogdan Steriopol pe funcția de consilier personal al ministrului Educației poate fi explicată prin relația de rudenie cu noul secretar general adjunct al guvernului, Costel Barbu. Mai precis, acesta este nepotul de soră al lui Costel Barbu”, scrie publicația teleormăneană.

Libertatea a scris pe larg despre Bogdan Steriopol, fost jurnalist, agent de fotbaliști și nășit de familia Reghecampf.

Și Costel Barbu, noul secretar general adjunct al Guvernului, a fost subiectul unor dezvăluiri făcute de Libertatea. Om de încredere al premierului Orban, Barbu a fost condamnat definitiv pentru incompatibilitate pe când era primar în Teleorman.

Legătura de rudenie dintre Bogdan Steriopol și Costel Barbu, numiți la scurt timp unul după altul în Guvernul Orban pune într-o ipostază delicată Executivul liberal.

Pleacă pilele PSD, vin pilele PNL

Și asta pentru că una din temele de campanie prin care PNL a reușit să răstoarne guvernarea PSD a fost tocmai condamnarea nepotismului în politică.

Astfel, la scurt timp după preluarea puterii, premierul Ludovic Orban anunța victorios: ”Am cam demis pilele din Guvern”.

Anterior, în plină campanie electorală, un alt liberal, deputatul Tinel Gheorghe, era și mai vehement, anunțând că, după ce va ajunge la putere, PNL va da afară pilele PSD.

”Nu dăm afară oameni care-și fac treaba, dar ați umplut ministerele, instituțiile cu pile, amante, cunoștințe, rude… Tot felul de politruci pe care-i plătim degeaba, pentru că ei nu știu să facă nimic. Da, clientela PSD nu mai are ce căuta în ministere!”, a declarat Tinel Gheorghe.

Citeşte şi:

Statele Unite, traversate cu mașina de la Est la Vest în 27 de ore. Drumul de la Nădlac la Constanța, o distanță de 5 ori mai mică, durează peste 10 ore!

Ludovic Orban confirmă măsurile de austeritate: concedieri, „înghețarea” lefurilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiei cu salariul

„Îngrijirea paliativă este foarte prețioasă pentru mine. Mi-a arătat ce este important în viață, la ce pot să renunț”. De ce oamenii care îngrijesc pacienți aflați pe moarte se deschid către viață

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează