De Maria Andrieș,

Mama lui Johannes Visscher a trecut, la rândul ei, prin clipe cumplite când era copil, tatăl ei s-a sinucis la vârsta de 48 de ani, comentează jurnaliștii de la PZC, cotidianul olandez care a aflat despre biografie.

Femeia a început să aibă atacuri de panică în adolescență și, de la vârsta de 17 ani, a fost internată de multe ori în clinici psihiatrice, cea mai lungă ședere fiind de șase luni.

Faptul că avea probleme psihice a obligat-o, la 20 de ani, să renunțe la primul ei născut, fratele mai mare al lui Joop, și să dea copilul spre adopție. L-a mai văzut doar după ce băiatul crescuse. În clinică, femeia l-a întâlnit pe tatăl lui Johannes, care se internase pentru a se trata de alcoolism. Cei doi s-au căsătorit, au părăsit stabilimentul și au încercat să ducă o viață normală.

Bătut crunt de tată, de la vârsta de doi ani

Doar că problemele au început imediat. Tatăl lui Joop a continuat să bea și chiar, spune soția lui, a convins-o că e firesc ca soții să-și înșele soțiile. Nu doar atât, dar, când rămâneau fără bani, soțul o obliga pe mama lui Joop să se prostitueze.

O dată, povestește mama lui Johannes, bărbatul ei a fost surprins într-o poziție indecentă lângă nepoata lui de 14 ani, însă nu a oferit mai multe detalii despre acest episod.

Nașterea lui Joop nu a schimbat cu nimic viața familiei Visscher. “Era un bebeluș perfect, cu o claie de păr negru, frumos”, povestește mama lui.

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!
Recomandări

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!

 

Tatăl însă nu s-a interesat de el și a început să-l bată. Când avea doi ani, Joop a fost lovit cu o scândură peste fund, atât de tare, încât urmele au rămas vizibile timp de două săptămâni pe trup.

Odată, tatăl l-a închis pe copil într-o debara, fără lumină. Acolo l-a găsit mama lui și l-a scos repede. Însă mama n-a fost prin preajmă mereu.

Când Visscher avea 5 ani, femeia a trebuit să se interneze din nou la clinica psihiatrică. După ce a ieșit de acolo, în familie au continuat certurile, Joop era lovit de colegi, izolat, neadaptat la școală.

A învățat să dea și el, să se apere, își făcea cu greu câțiva preteni. În cele din urmă, părinții au divorțat, dar tatăl a mai stat din când în când cu familia. Fratele vitreg al lui Joop a murit de tânăr. Și tatăl lui Joop a murit, înainte de a împlini 50 de ani, din cauza dependenței de alcool. 

Johannes Visscher avea o relație bună cu mama lui, precizează PZC, cel puțin până acum câțiva ani, când încă se vizitau și își făceau urări de Sărbători.

Citeşte şi:

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA | Jurnalist De Telegraaf: „Autoritățile nu comunică nimic despre cazul Visscher. Este greu să aflăm pentru ce a fost condamnat și când. Să sperăm că a lăsat urme în România”

Copiii tinerilor crescuți între România și Spania: „Cei care se vor naște aici n-o să mai fie români”

Facebook adoptă modelul Instagram și ascunde numărul „Like”-urilor de la postări

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală