Mergi direct la conținut »
Până la ora 11.00, în unele secții de vot din județele Harghita și Covasna nu se prezentase încă niciun alegător
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Până la ora 11.00, în unele secții de vot din județele Harghita și Covasna nu se prezentase încă niciun alegător

Până la ora 11.00, în unele secții de vot din județele Harghita și Covasna nu se prezentase încă niciun alegător

În Harghita și Covasna, la ora 11.00, existau mai multe secții de votare în care nu s-a prezentat încă niciun alegător pentru alegerile prezidenţiale, turul 2, potrivit Digi 24, care precizează că în alte 6 secții din Harghita au intrat tot atâția oameni la vot... adică 6.

De Dragoș Tănase, Eli Driu (foto),

De altfel, cele două județe sunt codașe la vot, conform celor mai recente date statistice oferite de Biroul Electoral Central (BEC).

La Școala Primară Comiat, din Harghita, la fel ca și în localitățile Sâmpaul, Ghipeș și Liban prezența la vot era de 0,00%!

În localitatea Icafalău, din județul Covasna, niciun alegător nu a mers la vot, din cei 214 oameni înscriși pe listele permanente.

În comuna Ciucsângeorgiu și alte 5 secții de votare din comune harghitene, o singură persoană a trecut pragul secției de votare.

Urmăriți pe Libertatea:

  • primele date ale exit poll prezidențiale realizat de IRES, institutul de cercetare din Cluj. Adriana Nedelea va prezenta rezultatele sondajului la ora 21:00
  • vot diaspora – live update cu prezența la vot a românilor din diaspora
  • prezenta la vot prezidențiale, turul 2 – date actualizate cu privire la prezenta la urne în România
Close
Închide
  Close