A debranşat directori, judecători, avocaţi, politicieni ori poliţişti, iar acum a şi-a tăiat apa chiar la locuinţa sa. Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului, şi-a tăiat singur apa potabilă din cauză că asociaţia de locatari din care face parte, are restanţe de 300 de mii de lei către regia pe care o conduce.
Directorul societăţii nu are nici un leu datorie la apă însă administratorul blocului, deşi a încasat banii, n-a achitat facturile. Cum a demarat o campanie de recuperare a datoriilor de la consumatori, Avram s-a văzut obligat să-şi debranşeze blocul şi avertizează că nu-l va rebranşa decât după ce datoria este stinsă.
În afară de scara unde locuieşte şeful de la ape, a fost tăiată apa şi la alte 27 de scări de bloc din Petroşani, toate având acelaşi administrator.
„Măsura este aceeaşi pentru fiecare. Apa e luată. Eu ştiu atât, că am facturat aproape 3 miliarde de le vechi şi am de încasat aproape 3 miliarde de lei vechi. Eu sunt la zi cu factura. Repet, nu am un leu datorie, dar am contract cu asociaţia şi plătesc acolo. Nu-mi convine să stau fără apă. Am fost aseară la asociaţie şi am cerut o situaţie cu scările şi datoriile şi nimeni nu poate să spună nimic. Soţia administratorului mi-a spus că soţul ei este în spital şi ea nu ştie care e situaţia”, a explicat ieri, Costel Avram, director general SC Apa Serv Valea Jiului.
La fel de nemulţumiţi erau toţi locatarii blocurilor debranşate care încercau să afle de ce administratorul n-a achitat facturile către furnizorul de apă. Oamenii spun că sunt la zi cu facturile iar problema este la asociaţie, însă administratorul nu e de găsit pentru că se află internat în spital.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens