De Flavius Toader,

Selly i-a răspuns lui Cristian Tudor Popescu, după ce jurnalistul l-a criticat dur pentru faptul că şi-a cumpărat maşină de 70.000 de euro, pe care „a și ciocnit-o” şi a spus că are „niște probleme interioare”.

„Domnul Cristian Tudor Popescu, un analist pe care de altfel îl respect, a spus despre mine, la Digi, că trebuie să ai nişte „probleme interioare, nu simple” să-ţi iei o maşină de 70.000 euro. Asta în contextul în care el comenta despre un individ anchetat de DNA care purta o geacă de 1.500 euro.

Este o mare porcărie ce a spus domnul Cristian Tudor Popescu, un om cu opinii politice pertinente, un analist destul de respectat, dar este o porcărie. Vă spun şi de ce. Orice om este liber să facă orice alegere cu banii lui. M-a pus în context cu tipul ăla care era anchetat penal pentru că a furat nişte bani, eu nu am furat banii nimănui. Sunt făcuţi pe munca mea”, a spus Selly, pe numele real Andrei Șelaru.

”Mie personal mi se pare destul de ciudat că, deşi câştigaţi o grămadă de bani, circulaţi într-un Logan. Este opţiunea dvs, gusturile nu se discută. Mie îmi place maşina aceasta, dvs vă place Loganul. E fix alegerea dvs. Nu am înţeles-o eu personal, aşa cum nici dvs nu a-ţi înteles alegerea mea de a-mi lua un CLS, e uman, se întâmplă, dar asta nu înseamnă că eu sau dvs. avem probleme interioare, nu simple, pentru că ne cumpărăm maşinile care ne plac.

Credeam că dvs. aveţi un alt nivel intelectual şi nu vă coborâţi la chestii de genul acesta. De data aceasta m-aţi surprins, şi nu plăcut”, a mai spus Selly.

Citeşte şi:

Drumuri închise din cauza ninsorii. Care sunt zonele în care intervin drumarii

Porcul de Mangalița, un nou subiect de discordie româno-maghiară. Ungurii acuză uzurparea paternității rasei

Bucureștiul liber de acum 30 de ani, fotografiat de un japonez aventurier: “Am văzut mulți oameni frumoși și liberi în acele zile”

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate