Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Și-a făcut 350 de operații estetice și a investit 2,4 milioane de dolari în chipul și trupul ei. Cum arată acum Alicia Douvall

Și-a făcut 350 de operații estetice și a investit 2,4 milioane de dolari în chipul și trupul ei. Cum arată acum Alicia Douvall

În ultimii ani, modelul Alicia Douvall  a făcut o pasiune pentru operațiile estetice, în speranța că va arăta așa cum își dorește. A suferit 350 de intervenții pentru care a plătit  2,4 milioane de dolari, iar rezultatul nu a fost chiar cel așteptat de celebra blondă.

De Livia Lixandru,

Alicia a început să-și facă intervenții estetice de la vârsta de 17 ani. Atunci a început cu o operaţie de mărire a bustului, iar două decenii mai târziu a devenit cunoscută întregii lumi drept „Femeia cu 350 de intervenţii”, potrivit Viva.ro.

Modelul în vârstă de 40 de ani are pânâ în prezent în jur de 350 de intervenții și arată total diferit.  Alicia Douvall, născută Sarah Howe, a ținut prima pagină a publicațiilor mai întâi ca model, iar apoi datorită relațiilor pe care le-a avut cu celebrități ca Simon Cowell, John Terry, Dean Gaffney și Mickey Rourke.

„Nu îmi vine să cred în ce m-am transformat. Este îngrozitor să ai în braţe propriul copil şi să nu poţi să îi zâmbeşti. Am fost egoistă, dar lucrurile se vor schimba”, povestea ea cu ani în urmă cu ceva timp, potrivit sursei citate.

Implanturile fesiere i-au explodat, iar medical chirurg i-a promis că va arăta ca Angelina Jolie

Alicia Douvall  a fost la un pas de moarte după ce implanturile fesiere i-au explodat, iar promisiunea făcută de medicul ei chirurg a costat-o scump. Acesta a asigurat-o că va arăta ca actrița Angelina Jolie.

„Asta mi-a zis chirurgul meu –(n.red. că o să arate ca Angelina Jolie ), dar am fost proastă că l-am crezut. În loc, arătam ca un extraterestru. Chiar și Georgia, fiica mea, mi-a spus: Dumnezeule, trebuie să repari asta!, iar ea nu-mi spune niciodată că arăt rău”, a spus Alicia.

Foto: Facebook/ Instagram

Close
Închide
  Close