De Daria Maria Diaconu,

Cazul a fost semnalat în urmă cu câteva zile la reședința unei familii din Plant City, acolo unde poliția a fost chemată de urgență. Două femei au făcut manevre cu o mașină de teren pe una dintre aleile casei. la un moment dat, femeia mai tânără, mama unui băiețel în vârstă de doi ani, și-a dat seama că a lovit ceva cu mașina.

În momentul în care a coborât din mașină a observat că își lovise copilul. Micuțul a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu l-au mai putut salva.

În urmă cu patru ani, femeia a mai trecut printr-o tragedie asemănătoare. Fiica sa, Izbella Bronson, care la acea vreme avea tot doi ani, a murit tot în urma unui incident cu mașina condusă de străbunica ei, notează cronica.com.ar. Fata se afla în mașină când automobilul s-a lovit de un camion, fiind proiectată în exterior și suferind răni grave. A murit la spital.

FOTO: EPA

Citeşte şi:

Cum și-a salvat un copil frații din ambuscada din Mexic, în care au fost uciși nouă membri ai familiei sale. A mers 23 de kilometri pe jos după ajutor

Ministerul Sănătății sesizează Parchetul General în cazul lui Checheriță, după ce Libertatea a dezvăluit ca acesta a devenit medic primar prin uz de fals

Generalul lui Iohannis are un prieten imaginar plagiator? Lucian Pahonțu a publicat o carte copiată, dar șeful SPP spune că nu el este acel Lucian Pahonțu!

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur