Mergi direct la conținut »
Sibiul, în competiție pentru titlul de cea mai bună destinație turistică din Europa
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Sibiul, în competiție pentru titlul de cea mai bună destinație turistică din Europa

Sibiul a intrat în lupta pentru cea mai bună destinație turistică europeană în 2020. Sunt 20 de destinații înscrise în competiția care se încheie pe 5 februarie, notează tribuna.ro.

De Petre Dobrescu,

Competiția ”20 European Best Destinations” este organizată de Asociația European Best Destinations, care are sediul la Bruxelles și scopul declarat de a promova cultura și turismul în Europa. Asociația colaborează cu peste 300 de birouri turistice europene.

Podul Minciunilor, unul dintre locurile căutate de turiștii care ajung la Sibiu

“Sibiul este o destinație unică în Europa, o locație autentică, ce oferă vizitatorilor ceva pe gustul fiecăruia, experiențe reale și unice, într-o destinație frumoasă. Catedralele sale, casele colorate, dar și numeroasele sale instituții culturale, precum Muzeul Brukenthal, evenimentele de calitate, locurile unice, cum este Podul Minciunilor, aduc faimă internațională Sibiului, un oraș care cunoaște în prezent o creștere a vizibilității și pe rețelele sociale, fiind una dintre locațiile care arată foarte bine pe Instagram”, motivează organizatorii includerea Sibiului în competiție, conform tribuna.ro.

Celelalte destinații din competiție sunt Colmar (Franța), Rijeka (Croația), Madrid, Menorca (Insulele Baleare, Spania), Berlin, Cascais (Portugalia), Namur (Belgia), Tbilisi (Georgia), Heviz (Ungaria), Roma, Viena, Rotterdam (Olanda), Rochefort Ocean (Franța), Bydgoszcz (Polonia), Cork (Irlanda), Praga, Atena, Paris, Reykjavik (Islanda).

Competiția se desfășoară în perioada 15 ianuarie – 5 februarie, online. Se poate vota pe https://vote.ebdest.in/.

Close
Închide
  Close