MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Siegfried Mureşan îl acuză pe Teodorovici că apără pardisurile fiscale. Replica ministrului: ”Dacă eu vă spun acum că ăsta mic de la PNL este colaborator al unor servicii secrete din afara UE”

Distribuie

Europarlamentarul PNL Sigfried Mureşan l-a acuzat, miercuri, pe ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, că apără paradisurile fiscale, făcând referire la votul pe care miniștrii de Finanțe din Uniunea Europeană l-au dat, marți, pe lista neagră revizuită a paradisurilor fiscale din afara blocului comunitar, în ciuda dorinței României privind amânarea votului pentru luna mai, potrivit Politico.

„Toți românii trebuie să știe că ministrul Eugen Teodorovici apără paradisurile fiscale. Mereu când apare un hoț sau un spălător de bani la orizont, miniștrii PSD sar să îl apere. Nu au apărat și nu vor apăra niciodată poporul român”, a scris pe pagina personală de Facebook, Siegfried Mureșan.

Replica lui Teodorovici a venit imediat: ”Dacă eu vă spun acum că ăsta mic de la PNL, Siegfried Mureșan este colaborator al unor servicii secrete din afara UE. Așa circulă zvonul la Bruxelles. Toți cei de acolo așa știu”, a spus Eugen Teodorovici.

Teodorovici a infirmat acuzaţiile lui Mureşan: „Luați-vă după ce vă spun eu și mai puțin după ce spun unii sau alții”, a spus ministrul de Finanțe referitor la articolul din Politico.

Ministrul a adăugat că votul nu s-a amânat și că nu el a cerut amânarea: „Verificați minuta”.

Pe 7 iunie, cine înțelege o să facă și legătura cu acea dată care a fost logica viziavi de această listă. Ministrul de finanțe nu poate să aibă decât poziția președinției. Discuțiile au fost în acel consiliu. În final contează că lista s-a aprobat. Eu am spus la începutul ședinței că vom vedea dacă se va aproba această listă. Pe 7 iunie veți avea răspunsul sau logica”, a mai spus Teodorovici.

Citeşte şi: BREXIT – Parlamentul britanic votează astăzi dacă UK iese din UE fără acord. Principalele scenarii după eșecul Theresei May

Comentarii