Mergi direct la conținut »
Sinucidere șocantă la Sibiu! O adolescentă s-a spânzurat lângă cimitir!
Ştiri Libertatea > Ştiri > Sinucidere șocantă la Sibiu! O adolescentă s-a spânzurat lângă cimitir!

Sinucidere șocantă la Sibiu! O adolescentă s-a spânzurat lângă cimitir!

Din primele informații, fata de doar 17 ani s-ar fi sinucis după o ceartă cu părinţii.

„Dacă eu într-o zi nu voi mai fi, aminteste-ți de zilele frumoase, pline de râsete, de zilele în care stăteam de dimineața până seara uitându-ne la faze tari pe net! :)) de anii liceului …de orele de mate, de română, de chiuluriile pe care le trăgeam împreună!”. Acesta a fost ultimul mesaj postat pe rețeaua de socializare Facebook de către o tânără de 17 ani din Valea Viilor înainte să se sinucidă.

Miercuri seara, aceasta și-a pus capăt zilelor, fiind găsită spânzurată lângă un cimitir din localitatea Valea Viilor. Potrivit unor surse, fata s-a certat cu părinții ei și pe fondul unor neînțelegeri cu aceștia a decis să își pună capăt zilelor. La locul nenorocirii a ajuns și o echipă de criminaliști, iar după ce au examinat cadavrul nu au găsit urme de violență pe corpul fetei.

Trupul neînsuflețit al acesteia va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzelor decesului.

Colegii și prietenii tinerei care s-a spânzurat au fost șocați de gestul acesteia. Aceștia au postat pe pagina de Facebook a fetei mai multe mesaje de condoleanțe. „Ai fost o fată bună, uneori poate prea bună și mereu erai cu zâmbetul și cu râsul tău ce ne făcea pe toți sa râdem. O să ne lipsești mult Ela. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, scrie o altă prietenă de-a tinerei.

Close
Închide
  Close