Mergi direct la conținut »
Șocant! O rusoaică de 81 de ani a fost ucisă de trei pachete de unt!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Șocant! O rusoaică de 81 de ani a fost ucisă de trei pachete de unt!

Șocant! O rusoaică de 81 de ani a fost ucisă de trei pachete de unt!

De Andreea Ciocanel,

Rauza Galimova a decedat în urma unui atac de cord la scurt timp după ce a fost arestată și dusă la o secție de poliție din Sankt Petersburg. Aceasta a fost verificată de agenții de securitate a magazinului, după ce plătise aproape toate produsele pe care le cumpărase. Însă, aceștia ar fi descoperit că rusoaica încerca să iasă cu trei pachete de unt, în valoare de 4 dolari, pe care nu le plătise și le-ar fi avut în geantă.
Furtul unor obiecte care costă mai puțin de 14 dolari nu este considerat o infracțiune în Rusia, dar cei care fac acest lucru și sunt prinși trebuie să plătească o amendă. Dar pentru că Rauza a refuzat să plătească amenda, agenții au solicitat intervenția poliției și a fost dusă la secție, unde a decedat. Mai mult, alte publicații rusești susțin că femeia intenționa să plătească și pachetele de unt și că totul a fost o neînțelegere.
Moartea femeii a iscat numeroase controverse în mediul online. După ce nepotul acesteia a povestit că bunica sa nu ducea lipsă de bani și nu s-ar fi pretat niciodată la un furt, directorul supermarketului a fost obligat să-și recunoască public greseala. Totodată, a fost demarată și o anchetă internă.
 
 

Close
Închide
  Close