De Mihai Niculescu,

Bărbatul a declarat că a plecat pentru că nu a avut loc să oprească. A fost testat cu aparatul alcooltest și rezultatul a indicat că nu consumase alcool. De asemenea, nici tânărul care conducea ambulanța privată nu consumase băuturi alcoolice.

„În cauză a fost întocmit dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui, conform publicației Vremea Nouă.

Accidentul a avut loc marți la prânz în localitatea Podeni iar pompierii au intervenit de urgență, constatând că în ambulanța privată avariată se aflau patru pacienți care mergeau la dializă și șoferul mașinii. Patru din cele cinci persoane au fost rănite, dar fără a le fi pusă viața în pericol, suferind traumatisme cranio-faciale.

Salvatorii au venit cu patru autospeciale iar intervenția a fost coordonată de inspectorul șef al ISU Vaslui, colonelul Ghiorghe Blagoci, precizează sursa citată.

Sursa foto: Vremea Nouă

Citeşte şi:

Noi imagini din camera în care Dincă spune că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Anchetatorii au găsit afișele cu care ”monstrul” încerca să racoleze femei ”fără obligații”

Cultul lui Pomohaci | Cât de ușor scapă de închisoare pedofilii din România. ”Ar fi trebuit să fie închis pentru ce mi-a făcut, dar e liber. Nu înțeleg! Legislația este greșită”

Un liceu din Buzău e reabilitat cu muncitori indieni, iar o stradă e reparată cu muncitori din Vietnam. Firmele de construcții nu mai găsesc forță de muncă în România

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială