De Bobi Neacșu,

Liberalii sunt creditați cu 36,7% din opțiunile de vot, conform Barometrului Europa FM realizat de IMAS. Partidul condus de premierul Orban a pierdut de la începutul anului peste 10 puncte procentuale.

Al doilea partid în opţiunile românilor este PSD. Social democraţii pierd mai puțin de 2 procente și sunt aproape la 24 la sută în intenţiile de vot.

În creștere sunt USR, care ajunge de la 10 procente la 12,5%, dar mai ales Plus, al cărui procentaj aproape se dublează – de la 3,5% în februarie, la 6,5% acum. Partidul lui Victor Ponta, PMP, ar trece pragul electoral cu un scor de aproape 6%. UDMR, PMP şi ALDE nu ar face pragul electoral.

Sondajul a fost realizat telefonic de IMAS la comanda Europa FM, în perioada 5 – 26 martie, și are o marjă de eroare de 3,1%.

Citeşte şi:

Demisii COVID-19 și la Timișoara. Medicul ATI Camelia Roiu: “De ce ministrul sănătății și cei responsabili de dezastru pot să-și dea demisia și doctorii, nu?”

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19

Suceava este în carantină totală. Peste 164.000 de români, blocați în 9 localități

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente