Mergi direct la conținut »
Sorana, ex-ASIA, la un pas de a deveni victima unui abuz sexual. „Mi-a înfipt mâna în gât”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Sorana, ex-ASIA, la un pas de a deveni victima unui abuz sexual. „Mi-a înfipt mâna în gât”

Sorana, ex-ASIA, la un pas de a deveni victima unui abuz sexual. „Mi-a înfipt mâna în gât”

Sorana, ex-ASIA, la un pas de a deveni victima unui abuz sexual. Artista a povestit cum un bărbat, despre care a aflat ulterior că a fost arestat, ar fi vrut să o agreseze. Deși au trecut 23 de ani de la experiența care a șocat-o, Sorana încă își amintește că l-a lovit pe agresor și a reușit să fugă.

„Nu obișnuiesc să îmi dau cu părerea despre tot ce se întâmplă în lume ori la noi în țară. Și asta pentru că nu am o părere despre tot ce mișcă.

De acesta dată o iau personal pentru că am trecut printr-o experiență similară celei care face atâta vâlvă în acest moment.

Așadar iată o discuție simplă, sinceră și din suflet.

În primul rând, mă bucur că există Facebook și toate celelalte rețele de socializare care ne ajută să ajutăm și pentru anumite momente ori cauze, să devenim o mare comunitate.

În copilărie era să devin victima unui abuz sexual. Am povestit despre acest lucru și de fiecare dată când o fac, mă găsesc din nou fetița de 12 ani care nu știu cum a găsit forța de a riposta.

La acea vreme astfel de subiecte nu erau mediatizate, așa că tot ce am învățat despre “se poate întâmplă“ a fost de la părinții mei. Mama la rândul ei a trecut printr-o poveste similară și datorită ei, pe lângă tot ce mi-a adus la cunoștință, am fost pregătită pentru un astfel de moment.

“Mama dacă se întâmplă ceva, dai, tipi, fugi, strigi cât de tare te țin plămânii“.

SURSE JUDICIARE: „Sorina Pintea a luat mită din postura de director de spital”
Recomandări

SURSE JUDICIARE: „Sorina Pintea a luat mită din postura de director de spital”

 

“Mama nu te urci cu străini în lift, nu mergi cu nimeni nicăieri, nici dacă îți spune că a fost trimis de noi “.

Sunt la o lună de vârstă de 35 de ani și nici măcar acum nu urc cu străini în lift.

Cel care era să îmi nenorocească viața a fost arestat la doi ani după întâlnirea cu mine, dar târziu și după multe victime.

I-am zărit poză la televizor când aveam 14 ani, la “Urmărire generală“.

Mă uităm cu tata la emisiune și curățam cartofi ca să-i facă mama prăjiți. De atunci detest din toată inima cartofii prăjiți.

I-am văzut față și am început să tremur și să țip. Ca atunci când m-a prins în scara blocului și mi-a înfipt mâna în gât. Am resimțit fiecare atingere și fiecare mișcare. Pumnul pe care l-am primit în plină față. Singurul meu noroc a fost că m-a prins în fața ușii mele și am reușit să o lovesc cu piciorul. A fost mișcarea care l-a panicat și pentru o clipă mi-a dat drumul, suficient cât să ripostez și să lovesc unde mi-a spus mama să dau.

Femeie izolată la domiciliu în Alba: „Mi-au spus că voi fi monitorizată de 2 ori pe zi...„ Revoltător ce a urmat
Recomandări

Femeie izolată la domiciliu în Alba: „Mi-au spus că voi fi monitorizată de 2 ori pe zi...„ Revoltător ce a urmat

 

A fugit pe scări, un singur etaj până a deschis tata ușa și înțelegând ce s-a întâmplat, m-a luat de mâna și a ieșit cu mine în stradă.

Spera să îl prindă și să facă ce-ar fi făcut orice părinte în locul lui…..

După momentul din sufragerie, tata a decis să mă ducă la psiholog și apoi la un sport de contact. Am făcut box ani de zile și am reușit să îmi controlez furia.

Ok. Ce vreau să vă spun e că ce se întâmplă azi nu e nimic nou. Mă deranjează cumplit glumele proaste făcute cu polițiștii și felul în care murdărim această uniformă din cauza unui bolnav. E doar părerea mea dacă tot m-am apucat să mi-o exprim.

Și mai e ceva. Știți cum de fiecare dată pornim diverse războaie după momente care ne zguduie? Toate se sting după ce am mediatizat și untul din ele. O să se stingă și asta și poate până atunci o să ținem monștrii de acest gen ascunși sub pat. Dar la final ei sunt tot acolo.

Discuții între medici din interiorul spitalului Balș, unde e un bărbat cu coronavirus! Ce a ieșit la iveală
Recomandări

Discuții între medici din interiorul spitalului Balș, unde e un bărbat cu coronavirus! Ce a ieșit la iveală

 

E important să ne învățăm copiii să se apere și să găsim o metodă prin care să le explicăm că există și o altă realitate. Știu că e brutal și nefiresc să le zguduim lumea colorată. Dar dragonii sunt personaje și în basmale lor.

Scuze pentru postarea lungă și pentru faptul că mi-am dat cu părerea”

Mesajul artistei vine în contextul în care polițistul Eugen Stan a fost arestat preventiv, după ce, săptămâna trecută, ar fi abuzat sexual doi copii în cartierul Drumul Taberei din București.


Citește și Scrisoarea unui polițist de la Serviciul Omoruri care a anchetat cazul pedofilului: Era unul de-al nostru. Bine că l-am prins


 

Close
Închide
  Close