Mergi direct la conținut »
Cornelia Catanga, intervenție pentru montarea unui stent. Soțul artistei: "Imediat au dus-o în sala de operații"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cornelia Catanga, intervenție pentru montarea unui stent. Soțul artistei: "Imediat au dus-o în sala de operații"

Cornelia Catanga, intervenție pentru montarea unui stent. Soțul artistei: ”Imediat au dus-o în sala de operații”

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, a declarat, pentru Libertatea, că artistei i s-a făcut rău și a căzut pe stradă, duminică seara, când era cu fiul ei. Acesta a chemat imediat o ambulanță, care a dus-o la Spitalul de Urgență Floreasca.

De Andreea Radu,

Medicii i-au făcut Corneliei Catanga mai multe investigații, iar în urma coronarografiei au văzut că artista are probleme cardiace și imediat au dus-o în sala de operații, pentru a-i pune un stent, a spus Aurel Pădureanu pentru Libertatea.

„M-am speriat foarte tare, mai ales după atâtea probleme care au fost cu artiști mari. Nu e în regulă ce se întâmplă, sunt atâția artiști mari dați uitării”, a mai spus soțul Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu a mai afirmat că soția sa este acum la Secția de Terapie Intensivă, în stare stabilă.

Soțul artistei a stat toată noaptea la Terapie Intensivă alături de Catanga și a plecat de lângă ea dimineață. Bărbatul a declarat că se va întoarce în scurt timp la spital.

Close
Închide
  Close