„Există o Românie enervantă. O Românie care te scoate din minți, aia care te tot înțeapă, te tot râcâie, România aia care într-o bună zi te face să izbucnești, să iei foc! În sectorul 3, Negoiță dă 6,5 milioane de lei ca să afle cetățenii de realizările primăriei. Sectorul 3 se promovează în sectorul 3. Să nu cumva să nu știe cetățenii ce minunății s-au făcut în sector. Adică, a făcut Negoiță două autostrăzi suspendate, dar tu, cetățean, nu le vezi… Că oamenii sunt amărâți, merg cu fruntea în pământ și nu observă..”, spune Dragoș Pătraru la începutul emisiunii Starea Libertății.

El vorbește apoi despre micul dejun al medicilor de la spitalul Nasta, care au primit un mic dejun „în varianta minimală”, după cum a dezvăluit Libertatea.

„Vă întreb: vii după o noapte de muncă și deschizi o caserolă de-asta… Ăă? Cam ce simți? Cam cum te uiți la bisturiul din dotare zic? Firma care se ocupă de aceste mizerii este aceeași firmă care a primit 700 de mii de euro de la Sectorul 5 al Capitalei ca să cânte Bittman, să se sărbătorească Sectorul 5, că era nesărbătorit. Deci aceeași firmă, da? Cu aceeași doamnă patroană, da? Și această ”aceeași doamnă” e una care s-a plictisit de contracte cu statul, ca să știți”, mai spune Dragoș Pătraru.

Citeşte şi:

Starea Libertății, cu Dragoș Pătraru. Una e să-ți faci datoria, altceva s-o și plătești

Starea Libertății, cu Dragoș Pătraru. Politicienii și banii

Starea Libertății, cu Dragoș Pătraru. Există piață dincolo de moarte?

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur