De Andreea Radu,

Dragoș Pătraru consideră că poziția BOR nu are legătură nici cu religia, nici cu credința, “nici cât negru sub unghie”. El cataloghează atitudinea BOR ca fiind una de “sfidare, provocare”. “Și e vorba de o instituție care nu încetează să joace în primul rând pentru sine”, continuă el.

Dragoș Pătraru amintește și de declarațiile făcute recent de purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, precum și de situația lui ÎPS Pimen, care a fost adus cu elicopterul de la Suceava la București.

“Adică e domnul Pimen acela, de la Suceava, adus cu elicopterul, sunt cazuri și cazuri în Biserică, iar tu apari acum cu astfel de chestii… Ceva de genul: «Băăă, să știți că n-am renunțat la chestia aia, să știți că treaba cu lingurița rămâne cum am vorbit».  Sunt toți cu creierii întinși precum chiloții tanga pe fundul unei dansatoare braziliene, iar tu simți nevoia să bagi lingurița prin gard”, spune Dragoș Pătraru.

În încheiere, Pătraru se întreabă ce diferență este între Vasile Bănescu și “Bombardierul Spartacus”, bărbatul care a instigat la violență în ziua de Paște.

Nea Bănescu, fă, bre, Live-uri pe Facebook, n-ai avea ambiție, freacă lingurița la gingie și urlă: Să vină poliția, să vină poliția!

Dragoș Pătraru:


Citeşte şi:

EXCLUSIV: Procurorii DNA au percheziționat calculatoarele șefilor IGSU pentru contracte de 623 de milioane de euro, dar dosarul a stagnat după izbucnirea COVID-19

Focarul care nu a fost depistat „precoce”, în ciuda asigurărilor ministrului sănătății. Cum s-au îmbolnăvit 100 de persoane cu handicap de la Centrul din Păstrăveni, cu sprijinul ”metodologiei”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare