De Petre Dobrescu,

Primarul a anunțat că a trimis elevilor și bătrânilor din sectorul său pungi cu produse pentru igienă dar ceasuri cu butoane de panică…toate branduite cu numele său.

“Dar al naibii de scârboși sunt cei care s-au gândit să adune capital de imagine pe seama bolii. Cum este nenea Daniel Florea, acest insistent primar de la sectorul 5 al Capitalei. E dăunătorul care aruncă banii pe trupe și pe distracție și care își trece numele pe orice mișcă în cartier. Țărănușul nu scrie măcar Primăria sector 5 pe unde scrie… Nu, nene, ci Daniel Florea, scrie numele lui pe școli, pe grădinițe, pe drumuri, peste tot pe unde pune o piatră sau astupă o groapă. El e buricul pământului, înțelegi, el dă, el împarte, primăria i-a lăsat-o lui moștenire respectabila doamnă mă-sa.”

Realizatorul subliniază faptul că edilul sectorului 5 profită de pe urma pandemiei de coronavirus care a lovit și România pentru a-și face campanie electorală.

“Acum, cu gripa, Daniel Florea, primarul Sectorului 5 deci, a anunțat că elevii din sector vor primi pungi cu produse de igienă care conţin flyere cu poza edilului, iar bătrânii vor primi ceasuri cu butoane de panică.Peste tot își pune omul poza, peste tot își scrie numele. Dacă peste milioane de ani o altă civilizație va săpa și va da peste vestigiile civilizației de azi, o să creadă că în sectorul 5 trăia o rasă numită Daniel Florea.”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur