„Mă uitam la audierile miniștrilor. La discuțiile despre bugetul pe anul 2020 îl aud pe domnul Cîțu de la PNL, viitor ministru de Finanțe, nu?, deci îl aud că zice: ”Vrem să dăm peste 2% la Armată dacă se poate”. De ce? Nu-ți cere nimeni mai mult. Ai o lege a Educației care spune că ar trebui 6% la Educație, nu dai niciodată atât, dar tu te gândești la Armată?”, se întreabă Dragos Pătraru.

Tot la audieri, printre discuții despre deficit: Sare sau nu de 3%. Despre inflație: va fi de 4, va fi de 5%, cât va fi?…Sau alte discuții grele: se susțin pensiile mărite, dar salariile, cum facem, ce creștere economică va fi la anul, se zvonește ceve despre criză mondială, e adevărată?… Eh, și vin liberalii și zic: ”Domne, deci noi am vrea să facem o comisie să luăm aurul de la ruși”, mai spune Dragoș Pătraru.

Băi, sunteți pe bune? Ok, faceți, dar mâine, poimâine, peste o săptămână, dă-o naiba. Azi, când e lumea cu ochii pe voi și se întreabă toți cum va arăta 2020 pentru buzunare și pentru infrastructură, voi veniți cu aurul de la ruși?

Dragoș Pătraru:

Citeşte şi:

Starea Libertății | Cum comentează Dragoș Pătraru problema defrișărilor ilegale

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, despre înregistrarea cu Pintea și filmarea secretă de la Colectiv: „E halucinant. Și tot noi suntem nebuni?”

Starea Libertății | Dragoș Pătraru critică bâlbâielile salvatorilor din imaginile filmate la Colectiv. „Se poate urmări limpede ce înseamnă un stat slab, prost echipat, practic nefuncțional”

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 23 noiembrie 2019. Leii ar putea avea parte de conflicte
HOROSCOP

Horoscop 23 noiembrie 2019. Leii ar putea avea parte de conflicte