MENIU CAUTĂ
27 Dec. 2017 07:30 , de Elvira Gheorghiță

Sute de boli digestive, zeci de accidente vasculare cerebrale și 11 tentative de suicid au fost în București, în cele două zile de Crăciun

Distribuie

Începutul petrecerilor dedicate sărbătorilor de iarnă a adus și primele suferințe, aproape 2.500 de persoane au solicitat ajutor la Ambulanța București -Ilfov, din 24 decembrie, ora 20.00, până în 26 decembrie, la aceeași oră. Peste jumătate dintre cei care au chemat Ambulanța au fost urgențe medicale de cod roșu și galben, printre care accidente vasculare cerebrale, boli digestive, nașteri, dar și tentative de suicid.

Încă din noaptea de Ajun, apelurile la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov s-au intensificat, astfel că în primele două zile ale sărbătorii de Crăciun, au fost deja 2.457 de cazuri, dintre care 1.438 urgențe, 136 fiind suferințe care au apărut în locuri publice, spune, pentru Libertatea, managerul SABIF, Alis Grasu.

De asemenea, echipajele ambulanței București-Ilfov au intervenit la opt accidente rutiere și la 61 de cazuri de accident vascular cerebral.

În același interval, 468 de persoane au avut suferințe digestive, iar 11 au încercat să-și pună capăt zilelor, din fericire, încercările acestor oameni fiind nereușite.

În aceste zile de sărbătoare au fost și solicitări fericite, pentru 11 mămici care au fost trasportate la spital să nască, mai spune managerul Alis Grasu.

Cum perioada sărbătorilor continuă, medicul Alis Grasu ne recomandă 'să ne dozăm consumul de mâncare și băutură'.


Citește și:

VIDEO| Recondiționează costume populare vechi de aproape 100 de ani. Cât costă o ie tradițională

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cerere în căsătorie în timpul show-ului Deliei
Loading...
Comentarii