Mergi direct la conținut »
Steve Jobs o tachina pe fiica sa de nouă ani cu discuții despre sex și a pus-o să se uite cum își pipăia soția
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Steve Jobs o tachina pe fiica sa de nouă ani cu discuții despre sex și a pus-o să se uite cum își pipăia soția

Steve Jobs o tachina pe fiica sa de nouă ani cu discuții despre sex și a pus-o să se uite cum își pipăia soția

În cartea sa de memorii, Lisa Jobs povestește cum tatăl său o tachina cu discuții despre sex când avea doar nouă ani și susține că a pus-o să se uite cum se săruta și o atingea necorespunzător pe soția sa, scrie The Sun.

Acum, la șapte ani de la moartea fondatorului Apple, singurul său copil, Lisa Brennan-Jobs, oferă o perspectiv diferită asupra celui care este cunoscut în principal ca geniul din spatele iPhone.

În cartea de memorii pe care urmează să o publice în curând, ”Small Fry”, Lisa povestește despre comportamentul inadecvat al tatălui său față de mama ei vitregă, Laurene Powell Jobs.

Lisa povestește cum într-o zi când era la locuința tatălui ei, Steve Jobs și-a îmbrățișat cea de-a doua soție, „sărutând-o apăsat și apropiindu-și mâinile de sânii ei și mângâind-o pe coapse în timp ce ”gemea”.

Când fiica sa a vrut să iasă din cameră, Jobs a oprit-o spunându-i „Hei Lis, stai aici. Avem un moment de familie. Este important să încerci să fii parte din această familie”. Ea spune că s-a așezat liniștită și s-a uitat în altă marte în timp ce el gemea  și se unduia în jurul soției sale.

Ea susține, totuși, că niciodată nu s-a simțit amenințată și că acesta era doar ”jenant”.

Dar mama Lisei, Chrisann Brennan, a scris anterior despre o conversație sexuală pe care Jobs a purtat-o cu fiica ei.

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava
Recomandări

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava

 

Ea scrie că, într-o seară, a lăsat-o pe Lisa în grija lui Jobs, pe când aceasta avea nouă ani. Când s-a întors acasă l-a auzit pe acesta tachinând-o ”fără încetare despre dorințele ei sexuale”. Chrisann spune că a fost speriată de fiica ei, dar adaugă: „Voi fi clară, Steve nu a fost un predator sexual pentru copii. Și mai era încă ceva. Se comporta atât de nepotrivit pentru că nu știa cum să fie altfel”.

Cu toate acestea, după discuția dintre tată și fiică, Chrisann s-a asigurat că cei doi să nu rămână mult timp singuri, fără să fie însoțiți.

Lisa Brennan-Jobs, în vârstă de 40 de ani, singurul copil al fondatorului Apple, va publica în luna septembrie o carte în care prezintă relația pe care a avut-o cu tatăl ei – Small Fry. Potrivit cărții, ultimele cuvinte pe care Steve Jobs i le-a spus fiicei sale, pe patul de moarte au fost ”Miroși ca o toaletă”.

În cartea intitulata Small Fry, Lisa povestește cum Jobs a refuzat inițial să recunoască paternitatea fiicei sale, dar a fost forțat de o instanță judecătorească să plătească pensie alimentară pentru copil, după ce un test ADN a dovedit că fetița era copilul lui, rezultat al relației de cinci ani pe care a avut-o cu Chrisann Brennan, în anii ‘70. Lisa scrie că în urma testului ADN, rezultatele arătau că existau 94,4% șanse ca Lisa să fie copilul lui Jobs, iar fondatorul Apple a fost obligat să-i plătească 385 dolari pe lună, sumă pe care a crescut-o ulterior la 500 de dolari, și asigurare medicală până când aveam 18 ani.


Citește și: Simona Halep rămâne numărul 1 WTA până la finalul lui 2018!


Close
Închide
  Close