MENIU CAUTĂ
03 Ian. 2017 12:20

Cum s-a schimbat viața „celui mai sexy infractor din SUA”, după ce a fost eliberat. Acesta a ajuns să trăiască în lux

Distribuie

Jeremy Meeks, numit „cel mai sexy infractor din SUA”, a fost eliberat, după ce şi-a ispăşit pedeapsa de doi ani şi trei luni de închisoare. Bărbatul are acum 32 de ani, lucrează ca model full- time și a ajuns să trăiască în lux, potrivit unor poze postat pe contul lui de Instagram, unde anunță cât de bine îi este, să fie din nou acasă, informează New York Post.

O infracțiune i-a schimbat total viața în bine americanului și a ajuns de după gratii, direct pe podium și în campanii publicitare. În momentul în care a fost arestat, în 2014, poliția din California a postat o poză cu acesta pe pagina facebook, care s-a viralizat imediat.

 

Imaginea cu el a apărut imediat pe site-uri şi ziare din toată lumea și  Jeremy Meeks, condamnat la închisoare pentru deţinere ilegală de armă, a devenit o adevărată vedetă, ba chiar a fost numit „cel mai sexy infractor din lume'. Femeile au început să îi roage pe oamenii legii să îl eliberereze, pentru că e prea frumos să stea după gratii, însă cu toate acestea, el nu a scăpat de pedeapsă.

Good to be home

O fotografie postată de JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) pe

 

 

Însă, văzând succesul său la public și trăsăturile sale frumoase, agențiile de modă au făcut coadă la închisoare pentru a-i oferi contracte pentru a le promova produsele și chiar Jeremy chiar a semnat cu una dintre el. Bărbatul a fost eliberat, anul trecut, iar acum se bucură de noua sa viață, lucrează ca fotomodel full-time și este bucuros că își poate întreține familia și chiar se bucură de lux.

God is good

O fotografie postată de JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) pe

 

Acesta a postat pe Instagram mai multe imagini în care a pozat sexy fața casei sale, o vilă imensă și lângă un  Maserati, în valoare de 150.000  de dolari, cu mesajul „ E bine să fiu acasă' sau „Dumnezeu e bun'. În altă postare, acesta apare alături de soția lui Melissa, cu care are trei copii. Jeremy precizează că ei aniversează opt ani de căsnicie și că vor mai urma 50.

Celebrating our 8 year anniversary today and 50 more to go. Through thick and thin! #blessed #loved #aniversary #marriage

O fotografie postată de JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) pe

 

#blue

O fotografie postată de JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) pe

Fanii acestuia îl laudă pe Instagram pentru faptul că a revenit pe drumul cel bun și acum poate să ducă o viață exemplară. „Nu contează ce ai făcut, amintește-ți că fiecare sfânt are un trecut și fiecare păcătos are un viitor', i-a scris un alt admirator.

Merry Christmas! #christmas2016 #meeksfamily #blessed #godisgood

O fotografie postată de JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) pe

 

Loading...
Comentarii