MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 17:46

Washingtonul, impresionat de eforturile depuse de Republica Moldova, aflată în prima linie a confruntării geopolitice

Distribuie

Un oficial american de la Washington s-a arătat impresionat de eforturile depuse de Republica Moldova pentru promovarea reformelor şi încurajează Chişinăul să continue, chiar dacă se află în prima linie a confruntării geopolitice din Europa, transmite Radio Chișinău.

Wess Mitchell, asistent al secretarului de stat american, s-a întâlnit marți cu președintele Parlamentului de la Chişinău, Andrian Candu. Americanul a declarat că Washingtonul este impresionat de eforturile depuse de Republica Moldova pentru promovarea reformelor şi că încurajează Chişinăul să continue, promițând că Statele Unite 'vor acorda întreg suportul pentru apropierea de Uniunea Europeană şi de SUA'.

Andrian Candu a mulţumit Statelor Unite şi a vorbit despre eforturile întreprinse în comun cu societatea civilă, experţi şi partenerii străini pentru ajustarea legislaţiei media la standardele internaţionale.

Wess Mitchell a preluat funcţia de asistent al secretarului de stat în octombrie 2017, fiind responsabil de relaţiile cu peste 50 de ţări din Europa şi Eurasia, NATO, UE şi OSCE, precizează Radio Chişinău.


Citește și: VIDEO/ Bucureștiul are peste 200 de străzi de pământ. În Capitală, ca la țară!


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii