4519-287926-botezatuvioleta1.jpg

Libertatea: De ce Violeta?

Cătălin Botezatu: Pentru că, sincer să fiu, Violeta încă de la început a ştiut să se impună. Primul impact a fost un sărut. Atât. După care m-a lăsat “cu dinţii la gard” până la sfârşit.

Am ales-o pe Violeta pentru că este cea mai spontană, e posesoarea unui simţ al umorului extraordinar, e cea mai în ţelegătoare, e frumoasă, deşteaptă, zic eu, are toate datele pentru a deveni un foarte bun om de televiziune. E sinceră, îmi place că spune lucrurilor pe nume… Deocamdată, am văzut numai calităţi la ea.4519-287927-botezatuvioletasarut.jpg

«Primul impact a fost un sărut»

Îi pui silicoane?

Nu ştiu dacă are nevoie de silicoane, pentru că are nişte sâni normali şi, la urma urmei, silicoanele nu contează. Dacă femeia care e lângă mine are sânii mai mici şi vrea să-şi pună silicoane, să-şi pună, dacă nu, pentru mine e acelaşi lucru. O iubesc la fel.

Ai spus că e foarte posibil să te însori cu câştigătoarea emisiunii. O iei de nevastă pe Violeta?

E posibil să se întâmple asta, dar nu ştiu. Am spus recent, într-un interviu, că această instituţie, căsătoria, este una pe care trebuie să ţi-o asumi în totalitate, dar în acelaşi timp este inutilă, pentru că doi oameni pot trăi toată viaţa la fel de bine şi fără să fie legaţi de un act semnat în faţa primarului.

Violeta a defilat într-o prezentare de modă cu mulţi ani în urmă, pe vremea când era minoră. Şi ţi-ai amintit de acest aspect în emisiune. A contat acest lucru când ai desemnat-o învingătoare?

Nu, nu a contat că a lucrat ca model, a contat că e o fată muncitoare, că dezvoltă o afacere împreună cu sora ei, că este foarte haioasă, a contat şi aspectul fizic, dar, nu în ultimul rând, faptul că a luptat cu toate armele şi a ştiut să mă ţină pe jar.

Ea a fost cea mai îndrăzneaţă la începutul competiţiei şi te-a sărutat, moment pe care Libertatea l-a prezentat în exclusivitate. Te-a marcat gestul ei?

Ea a fost cea mai îndrăzneaţă şi m-a sărutat, după care nu m-a mai sărutat deloc, chiar m-a refuzat, dacă mi-aduc bine aminte, la întlnirea pe care am avut-o în cabana aceea suspendată din Sibiu. Mi-a refuzat sărutul, iar asta m-a incitat.

«A pozat goală? Are ce să arate»4519-287928-botezatuvioletadezbracatagoalanudburlacul.jpg

La 19 ani a pozat goală pentru – spune ea – un prieten, în intimitate. Cert este că fotografiile au fost făcute publice după ce a devenit cunoscută la emisiunea “Burlacul”. Te deranjează?

Nu, dar mă deranjează alte două lucruri, care mi s-au părut uârte: gestul amicului ei de a face publice aceste fotografii, care îi erau destinate doar ei sau doar lor, şi decizia presei de a le publica. A pozat goală? Foarte bine, avea ce să arate! Dar e urât că pozele au ajuns în presă, asta e o bilă neagră pentru fostul ei prieten. (Citeşte şi Noua blondă a lui Bote, despre pozele nud făcute acum cinci ani: «A fost o nebunie de-a mea»)

«Va fi manechinul meu preferat»

Violeta va fi manechinul tău?

Categoric că va deveni manechinul meu preferat şi o voi promova în măsura în care va avea timp, pentru că-mi doresc ca Violeta să facă şi altceva în afară de modelling.

Ai de gând să investeşti în ea? Ce şi cum?

Am de gând să investesc toate resursele mele în Violeta şi s-o ajut să ajungă acolo unde îşi doreşte ea, indiferent care vor fi opţiunile ei profesionale. Indiferent cum va decurge relaţia noastră, îi voi fi un bun prieten.

În timpul emisiunii ai observat la Violeta câteva “hibe de comportament”, cum ar fi faptul că şi-a tăiat friptura bucăţele în farfurie. Ai de gând s-o cizelezi, ca s-o iei cu tine în cercul în care te învârţi? Ai început deja pregătirile?

Oamenii nu se nasc învăţaţi. Am remarcat la Violeta lucrul ăsta cu plăcere, nu ca un defect. Violeta se comportă ca un copil, tocmai de aceea îmi şi place. Pe lângă doza de hotărâre specifică unei femei care ştie să se impună, are şi o doză de copilărie. Nu a fost un lucru rău. Îmi place să-mi pun amprenta pe femeia de lângă mine, s-o educ, să-i împărtăşesc din ceea ce am învăţat eu, dar nu, nu a fost ceva rău.

Caracterizeaz-o pe Violeta în trei cuvinte.

Frumoasă, inteligentă, cu simţul umorului.

4519-287935-biancadragusanubotezatuburlacul.jpgO vezi pe Violeta mama copiilor tăi?

Orice femeie care ştie cum să se poarte cu mine poate deveni mama copiilor mei.

Cum a fost prima noapte de dragoste cu Violeta? S-a petrecut la tine acasă?

Ne abţinem.

«Nu-mi pasă ce crede Bianca despre Violeta»

Şi Bianca? Ce părere are Bianca despre Violeta? S-au cunoscut în afara emisiunii?

Sincer, nu-mi pasă ce crede Bianca despre Violeta. Bianca a fost, Violeta este, şi poate va fi. Nu au nici o legătură una cu alta. În afara faptului că sunt frumoase amândouă, nu au nimic în comun.

Concurenta Mihaela, cea cu Bentley şi haine de firmă, părea favorita la inima ta. Ce te-a determinat să nu o alegi pe ea?

Mihaela avea deja un statut în Italia şi un iubit care suferea după ea. Ştiu ce înseamnă să suferi după o femeie care te părăseşte şi atunci i-am acordat iubitului Mihaelei o şansă – s-o recâştige. Ştiu că pe tot parcursul emisiunii italianul Giovani, nu ştiu cum îl cheamă pe băiat, dar aşa i se spunea, o tot căuta şi o implora să se întoarcă la el. Locul ei este în Italia, lângă acel bărbat, care a investit în ea şi la propriu, şi la figurat şi căruia cred că merită să-i mai dea o şansă.

4519-287930-mihaelastanclubotezatucatalinburlacu.jpg 4519-287931-roxanarobotincatalinbotezatuburlaculbruneta.jpg
Mihaela Stanciu, cealaltă blondă intrată în finală, care aseară a pierdut în faţa Violetei, părea, la un moment dat, favorita lui Bote  Roxana Robotin, una dintre fostele concurente, l-a vrut atât de mult pe Bote numai pentru ea, că l-a căutat şi după ce a fost eliminată. “E o fată falsă”, crede designerul

Dar cu Roxana Robotin cum a rămas până la urmă?

Robotin m-a căutat înainte de a se termina show-ul, chiar s-a cazat în acelaşi hotel în care eu stăteam la mare, însă din respect pentru show, dar şi pentru că acesta are nişte clauze de care toate concurentele ar fi trebuit să ţină seamă, nu am dat curs invitaţiei domnişoarei Robotin. După părerea mea, e o fată cu probleme grave şi de o mare falsitate.

Unde e acum Violeta şi ce face?

Acum, Violeta cred că este la ea acasă…

Urmărește-ne pe Google News
Anamaria Prodan și Ciprian Marica, imagine virală într-o locație de lux. Cum au fost pozați cei doi
PARTENERI - GSP.RO
Anamaria Prodan și Ciprian Marica, imagine virală într-o locație de lux. Cum au fost pozați cei doi
Ce a putut să facă Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu, imediat cum a aflat că a ajuns sărac lipit pământului. RESPECT!
Playtech.ro
Ce a putut să facă Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu, imediat cum a aflat că a ajuns sărac lipit pământului. RESPECT!
Ce riscă românii care refuză încorporarea în armată, în caz de război sau stare de asediu
Observatornews.ro
Ce riscă românii care refuză încorporarea în armată, în caz de război sau stare de asediu
Horoscop 29 ianuarie 2022. Capricornii revin la gânduri mai bune și datorită faptului că se vor simți bine în propria piele
HOROSCOP
Horoscop 29 ianuarie 2022. Capricornii revin la gânduri mai bune și datorită faptului că se vor simți bine în propria piele
Cine e tânărul cu BMW care a pierit în mașina strivită de un TIR, pe un drum drept
Știrileprotv.ro
Cine e tânărul cu BMW care a pierit în mașina strivită de un TIR, pe un drum drept
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
Telekomsport
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
Raluca Feher, despre secretele vieții ei de influencer
PUBLICITATE
Raluca Feher, despre secretele vieții ei de influencer