De Mihai Niculescu,

Recent, compania fondată de Steve Jobs a lansat în toată lumea iPhone 11 și 11 Pro dar surprizele pentru utilizatori vor continua. În fiecare toamnă, Appe scoate pe piață produse noi.

Noul iPad Pro

Planurile Apple includ un upgrade la tableta iPad Pro, versiunea lansată pe piață în 2018, iar noul model va fi lansat în această toamnă, relatează Bloomberg și Business Insider.

Noile tablete urmează să arate aproape la fel ca cele anterioare, dar vor fi dotate cu camere mai bune și procesoare mai rapide. La fel ca și până acum, lansarea iPad Pro va veni după ce modelele mai ieftine, iPad Air și iPad mini, au ajuns deja în magazine în 2019, alături de o versiune chiar și mai ieftină a tabletei. Aceasta se poate cumpăra pentru 329 de dolari, din luna septembrie.

Nu există date oficiale despre lansare, dar așa cum ne-a obișnuit compania, tabletele au ieșit pe piață în luna octombrie, după lansarea iPhone.

Laptopul MacBook Pro cu ecran de 16 inch

Tot până la sfârșitul acestui an este prevăzută și lansarea noului model al MacBook Pro. Din punct de vedere al mărimii ecranului, acesta va fi al doilea după modelul lansat în 2011, care avea 17 inch.

Răzbunarea unui temut interlop al clanului Chira după ce un rival l-a schilodit pe viață. Scene de filme western
Recomandări

Răzbunarea unui temut interlop al clanului Chira după ce un rival l-a schilodit pe viață. Scene de filme western

Modelul 2019 de MacBook Pro va avea margini mai subțiri ale ecranului, ceea ce va permite ca dimensiunile laptopului să fie similare cu modelul de 15 inch. Ar putea avea o rezoluție de 3072 x 1920 pixeli, potrivit unei firme de cercetare a pieții citate de Forbes

Apple TV Plus

Serviciul de streaming video- difuzarea de filme, documentare, seriale și conținut video plătit, după modelul concurentului Netflix- urmează a fi lansat oficial pe 1 noiembrie. Abonamentul va costa 5 dolari pe lună, cu o perioadă de probă la abonare de 7 zile. Apple oferă de asemenea un an de abonament gratuit pentru cei care cumpără un alt produs, respectiv iPhone, iPad, Mac, iPod touch sau dispozitivul smart Apple TV- care se conectează la televizor.

Printre titlurile anunțate spre difuzare se numără serialul „The Morning Show,” cu Reese Witherspoon și Jennifer Aniston, despre viața unei jurnaliste de televiziune, și serialul „See” cu starul din „Game of Thrones” Jason Momoa, a cărui acțiune se petrece 600 de ani în viitor după ce populația lumii a fost decimată de un virus.

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața
Recomandări

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața

Mac Pro

Apple a anunțat din iunie lansarea noului model de computer de birou, Mac Pro, după ce ultimul model de acest fel a fost lansat în 2013. Compania a anunțat că acest va fi produs la fabrica din Austin, Texas, dar există voci care spun că producția va fi mutată în China. Nu există o dată precisă a lansării.

Prețul pentru Mac Pro începe de la 6.000 de dolari și va avea un design inovator, fiind construit în așa fel încât să fie ușor upgradabil. Pe lângă computer, Apple va lansa și un monitor de 5.000 de dolari și un suport pentru acesta care va fi vândut cu 1.000 de dolari.

Încă un model de AirPods

A doua generație a căștilor wireless AirPods a fost lansată de Apple în martie, dar compania intenționează să lanseze deja a treia versiune în următoarele luni. Căștile vor fi rezistente la apă și vor avea funcția de estompare a zgomotului de fundal, pentru convorbiri mai clare.

Ming-Chi Kuo, un analist care a devenit cunoscut după predicțiile sale privind produsele Apple, crede că noua pereche de căști va fi lansată în ultimul trimestru al anului sau în primele luni ale lui 2020.

Sursa foto: Pixabay

Citeşte şi:

Un constănțean a blocat cu mașina intrarea unei unități militare. Soldații au așteptat 2 ore ca să scoată un TAB pe poartă!

Procurorul care a ținut polițiștii la ușa lui Dincă „și-a exercitat atribuțiile cu gravă neglijență”. Raportul Inspecției Judiciare, trimis la CSM

„Polițistul și primarul zic că suntem jegoși. Dar suntem amărâți, nu jegoși”. Cazul elevei coborâte din autobuz: discriminare sau corectitudine politică?

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu