De Dragoș Tănase,

Este vorbe despre un tânăr de 26 de ani din Deva, orașul Hunedoara, iar reținerea sa a avut loc după o urmărire în trafic.

Ulterior, suspectul a fost condus la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (IPJ) Gorj pentru audieri, în urma cărora s-a dispus reținerea sa pentru 24 de ore.

„La data de 8 iulie, în continuarea cercetărilor în cauza penală privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, fapte comise la data de 2 iulie asupra unui bărbat de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, de către persoane necunoscute, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Gorj au acționat pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara, pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat de 26 de ani, din comuna Vețel, județul Hunedoara, bănuit de comiterea infracțiunilor. Bărbatul a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 68, în Vețel, județul Hunedoara, fiind încătușat de polițiști și condus la sediul IPJ Gorj, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale”, potrivit unui comunicat al IPJ Gorj, citat de gorj-domino.ro.

În acest moment, poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea celuilalt suspect.

Pe 2 iulie, un om de afaceri în vârstă de 42 de ani, din Târgu-Jiu, a fost bătut în plină stradă, de doi bărbați. Unul dintre agresori l-a lovit și cu o rangă.

Inițial, victima observase că una dintre anvelopele mașinii sale era înțepată, moment în care a fost abordat de cei doi agresori.

Scenele șocante au fost filmate de camerele de supraveghere amplasate în zonă.

Recent, victima ar fi câştigat o licitaţie, la care a plătit, potrivit unor surse, 100.000 de euro, pentru o pădure de unde se culegeau trufe, iar acest lucru ar fi atras invidia celor care ar fi vrut să profite de pe urma acestei afaceri, scrie sursa citată.


Citește și:
Casă de pariuri din Târgu-Jiu, spartă cu barosul. Hoții au fost prinși cu prada de 16.000 de lei


Dezvăluire cutremurătoare a lui Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile. Cauza decesului
GSP.RO

Dezvăluire cutremurătoare a lui Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile. Cauza decesului

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută