MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Casă de pariuri din Târgu-Jiu, spartă cu barosul. Hoții au fost prinși cu prada de 16.000 de lei

Distribuie

O casă de pariuri din Târgu-Jiu a fost spartă de hoți cu un baros. Trei tineri au pătruns în incintă spărgând geamurile cu ciocanul, pe care l-au folosit apoi și la deschiderea ușii seifului. Răufăcătorii au dispărut cu 16.000 de lei dar au fost prinși în scurt timp de polițiști.

Trei persoane mascate au pătruns cu barosul în noaptea de miercuri spre joi, într-o casă de pariuri sportive din Târgu-Jiu. Agenția spartă, la propriu, se află pe strada 1 Decembrie 1918.

Autorii, trei persoane de 26, 27 şi 34 de ani, din judeţul Hunedoara, au fost identificaţi de poliţişti şi conduşi la sediul Poliţiei Târgu-Jiu, pentru continuarea cercetărilor, au declarat, pentru reprezentanţii IPJ Gorj.

Hoţii au intrat în agenţie după ce au spart geamurile cu un baros de cinci kilograme, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Zgomotul a fost auzit de un localnic, care a sunat la 112

Hoţii au spart şi seiful cu barosul şi au furat 16.000 de lei.

După comiterea jafului, cei trei tineri au încercat să fugă cu autoturismul cu care au venit, iar când au observat că poliţiştii sunt pe urmele lor au coborât din maşină. Indivizii au aruncat banii sub un autoturism, pentru a nu fi depistați.

Întreaga sumă furată a fost recuperată.

Hoții au furat şi sistemul video de supraveghere a casei de pariuri. În autoturism au fost găsite mănuşi şi cagule.

Sursa foto: Shutterstock


Citește și: Institutul Reuters a sesizat schimbarea Libertatea: „Echipa de investigații deschide dezbateri importante, prin social media”


Citește mai multe despre pariuri pe Libertatea.

Comentarii