MENIU CAUTĂ

Noi detalii în cazul studentei care a fost violată și ucisă în Africa de Sud. Infractorii au mai atacat alte două femei după

Distribuie

O tânără a fost violată și ucisă în Africa de Sud de o gașcă de hoți. Infractorii nu s-au oprit doar aici, ei violând alte două femei după.

Tânăra Hannah Cornelius, studentă la o universitate din Africa de Sud, a fost atacată după ce ea și un prieten de-ai ei au fost prinși într-un ambuteiaj, în luna mai a anului trecut. Atunci, ei au fost atacați, fiind luați captivi timp de 11 ore.

Ei au fost duși apoi într-un loc izolat, unde Hannah a fost violată. Tânăra studentă a mai fost înjunghiată în gât, iar capul ei a fost zdrobit ulterior cu o piatră grea. Din fericire, prietenul ei a supraviețuit, fiind însă surd de o ureche.

Infractorii, pe numele lor Geraldo Parsons (27 de ani), Vernon Witbooi (33 de ani) și Eben van Niekerk (28 de ani) au fost găsiți vinovați de viol și crimă, dar și de jaf și tentativă de omor.

Un al patrulea bărbat, Nashville Julius (29 de ani) a fost găsit vionvat de răpire și jaf.

După ce a fost omorâtă, jefuitorii i-au sustras cardul bancar, pe care l-au folosit pentru a retrage aproximativ 180 de euro. În aceeași zi ei au mai violat alte două femei.

Părinții devastați ai tinerei asistă în prezent la procesul celor care au luat viața lui Hannah. Tatăl studentei arată că „în momentul în care a murit Hannah, mama ei a devenit doar o umbră”.  Anna Cornelius, 57 de ani,  s-a înecat în luna martie a acestui an, cu câteva luni înainte ca procesul lui Vernon Witbooi, 33 ani , Geraldo Parsons, 27 ani , Nashville Julius, 29 ani, și Eben Van Nieberk, 28 ani, să înceapă în Cape Town.


CITEȘTE ȘI: A decis să-şi spele rufele în familie, iar acum are o afacere de un milion de euro! O poveste de succes care a început cu 10 rochii distruse la spălătorie


FOTO: FACEBOOK

Citește mai multe despre Africa de Sud și jaf pe Libertatea.

Comentarii