Mergi direct la conținut »
Tăriceanu, despre protestatarii #Rezist: ”Fie sunt naivi şi se lasă manipulaţi, fie există alte interese oculte"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Tăriceanu, despre protestatarii #Rezist: ”Fie sunt naivi şi se lasă manipulaţi, fie există alte interese oculte"

Tăriceanu, despre protestatarii #Rezist: ”Fie sunt naivi şi se lasă manipulaţi, fie există alte interese oculte”

Tăriceanu, despre protestatarii #rezist: ”Fie sunt naivi şi se lasă manipulaţi, fie există alte interese oculte", a spus liderul ALDE, șa România TV.

De Valentina Postelnicu,

Călin Popescu Tăriceanu a comentat mitingul de duminică, din Piața Victoriei, la o zi după manifestația PSD împotriva statului paralel.

”Oameni care au pretenţii de intelectuali, care vorbesc tot timpul despre necesitatea consolidării instituţiilor, a statului de drept, a funcţionării corecte a justiţiei, ignoră fără nici un fel de explicaţii faptul că în această perioadă, instituţiile legitime ale statului alese de cetăţeni au fost practic ocolite de alte legături obscure, oculte, care au permis ca decizii de importanţă majoră în domeniul politic, economic şi multe alte domenii să fie luate de persoane care nu aveau niciun fel de legitimitate. (…) Oamenii care manifestă mă pun pe gânduri, ori sunt atât de naivi şi se lasă manipulaţi, ori există interese oculte care îi fac să manifesteze pentru lucruri care sunt evidente împotriva unei ordini normale care trebuie să domnească într-o societate liberă şi democratică”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Călin Popescu Tăriceanu a precizat că, la mitingul organizat, sâmbătă, de PSD-ALDE au participat circa 250.000 de oameni, din toate categoriile sociale.

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!
Recomandări

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

„M-a impresionat că am văzut declaraţii ale unor oameni probabil cu pregătire mai modestă dar care în cuvinte puţine, simple şi puţine, ştiau să spună şi să descrie situaţia din România, înţelegeau care este rolul instituţiilor democratice, care este rolul instituţiei Preşedintelui, al Parlamentului”, a mai spus liderul ALDE.

Peste 100.000 de oameni au umplut Piaţa Victoriei, sâmbătă, 9 iunie, la mitingul PSD. Piața Victoriei a rămas plină de gunoaie, dupa mitingul PSD (FOTO&VIDEO)

Circa 1.000 de persoane, de toate vârstele, inclusiv copii, au ieșit în stradă, duminică seară, la o zi după mitingul PSD din Piața Victoriei.

Roșia Montana, politizarea CCR, pilonul II de pensii și modificarea codurilor penale sunt printre motivele invocate pentru a ieși în Piața Victoriei, la doar o zi după ce PSD și-a adunat simpatizanții în fața guvernului în ceea ce s-a dorit a fi o demonstrație împotriva ”abuzurilor”.

Close
Închide
  Close