Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > 122 de români aduși din Italia cu o cursă umanitară TAROM. 23 de italieni blocați la Brăila s-au întors acasă

122 de români aduși din Italia cu o cursă umanitară TAROM. 23 de italieni blocați la Brăila s-au întors acasă

O aeronavă TAROM a transportat spre Veneţia 23 de italieni angajaţi la Şantierul Naval Brăila şi a adus apoi de acolo 122 de români.

De Cristian Otopeanu,

Compania Națională de Transporturi Aeriene a răspuns solicitării Șantierului Naval Brăila de a efectua un zbor care să transporte în Italia angajații italieni blocați de criza coronavirus la Brăila și să aducă în țară mai mulți cetățeni români care lucrează la sucursalele din Italia ale aceleiași companii. 

„O aeronavă Boeing 737-800 a companiei TAROM a efectuat astăzi din București către Veneția și retur o cursă umanitară ce a avut ca scop repatrierea angajaților români ai unei companii italiene”, a anunţat compania TAROM.

”Aeronava TAROM a decolat de pe aeroportul Otopeni cu 23 de cetățeni italieni la ora locală 13:50 și a aterizat la Veneția la ora locală 15:00. Zborul de întoarcere, cu 122 de cetățeni români la bord, a fost programat să plece de la Veneția la ora locală 16:00 și a aterizat la București la ora locală 20:00”, a mai transmis TAROM, în comunicat.

Pentru a preveni răspândirea infecţiei cu coronavirus, aeronava a trecut prin toate procedurile de dezinfecţie înainte şi după fiecare segment de zbor, iar echipajul a utilizat echipament special de protecţie.

Close
Închide
  Close