Mergi direct la conținut »
Taxify se numeşte acum Bolt. Ce schimbări sunt aduse aplicației
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Taxify se numeşte acum Bolt. Ce schimbări sunt aduse aplicației

Taxify se numeşte acum Bolt. Ce schimbări sunt aduse aplicației

Taxify, una dintre cele mai mari platforme europeane de transport la cerere, are, începând de joi, o noua identitate vizuală și un nou nume: Bolt. Noul brand va fi lansat treptat în piețele globale în următoarea perioada. 

De Andreea Radu,

Noua platformă are ca scop dezvoltarea conceptului de mobilitate și vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor săi cu acces la o varietate de mijloace de transport, de la mașini și motociclete, la scutere, potrivit iqads.ro.

„Taxify s-a lansat acum cinci ani cu misiunea de a face transportul urban accesibil și confortabil. Primul nostru produs a fost o aplicație pentru taxiuri, de unde vine și numele original. Pe măsură ce am progresat în ceea ce privește misiunea noastră, am depășit și părți ale brandului, inclusiv numele. Având în vedere dorința noastră de a oferi o soluție problemelor din domeniul transportului la scară largă, ne dorim ca brandul să reflecte viitorul companiei, și nu trecutul”, a transmis Markus Villig, CEO și cofondator Bolt.

Aplicația se va actualiza automat, astfel că utilizatorii nu trebuie să facă nimic pentru a o avea, nefiind necesari pași suplimentari.

Compania Bolt are în prezent 25 de milioane de utilizatori în peste 30 de țări în lume și este lider în Europa și Africa. De asemenea, este prima companie care a adus serviciile de tip ride-hailing și închirierea de scutere în aceeași aplicație.

FOTO: iqads.ro.


Doi ani pentru cinci vieți! Șoferul care a ucis cinci oameni în Brăila a fost eliberat condiționat!


 

Close
Închide
  Close