Mergi direct la conținut »
Taximetristă din Pitești, audiată de Poliție pentru că a vrut să ofere curse gratis celor care au votat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Taximetristă din Pitești, audiată de Poliție pentru că a vrut să ofere curse gratis celor care au votat

Taximetristă din Pitești, audiată de Poliție pentru că a vrut să ofere curse gratis celor care au votat

O femeie care face taximetrie în Pitești a fost audiată, duminică, de polițiști, după ce a anunțat pe Facebook că oferă curse gratuite celor care fac dovada că au votat. 

Steluța Mihaela a publicat pe Facebook un mesaj prin care susține că îi va transporta fără bani pe oamenii din Pitești care dovedesc că au votat.

„Hei piteștene… Mâine (duminică n.r.) mergem la vot! Fără pretexte și fără excepții! Votezi cu cine vrei… și pentru ce vrei! Iar dacă ai buletinul la tine (dovada că ai votat) și nimerești la mine in mașină… primești cursa gratis! Eu ies o zi pe stradă pentru tine! Tu ieși 10 minute din casă pentru viitorul tău?”, a scris femeia, sâmbătă, pe un grup al șoferilor din Pitești.

Mai apoi, taximetrista a anunțat că a ajuns să dea explicații polițiștilor, după ce un cetățean i-a făcut plângere penală. Cu toate acestea, femeia spune că propunerea ei rămâne valabilă.

„Drag concetățean care dispui de prea mult timp liber… te anunț fără niciun pic de respect că mă doare fix la bască de plângerea penală pe care mi-ai formulat-o! Ești ignorant și nu ești la curent cu legile acestei țări! Propunerea mea rămâne valabilă!”, a mai scris femeia.

Mesajul publicat de taximetristă pe Facebook

Potrivit Mediafax, femeia a fost audiată, în acest caz fiind primită și o sesizare. Pentru a putea fi făcute verificări s-a deschis dosar penal in rem pentru coruperea alegătorilor, femeia neavând calitatea de suspect.

sursă foto: sursata


Citește și:

Corespondențe pentru Libertatea din mai multe țări unde votează români: Spania, Franța, Estonia, Finlanda și Suedia! Cum explică românii de afară dorința lor de a vota


 

Close
Închide
  Close