MENIU CAUTĂ

Taximetriştii care au agresat un tânăr din Galați nu mai au voie să profeseze o lună și jumătate

Distribuie

Taximetriștii cercetaţi pentru agresarea unui tânăr din Galaţi au fost plasaţi sub control judiciar pentru o perioadă de 45 de zile, timp în care nu au voie nici sî își exercite profesia. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, Gabriela Costin, cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 38 ani, bănuiţi că l-ar fi agresat pe tânărul de 19 ani şi i-ar fi sustras telefonul mobil, sunt cercetaţi pentru infracţiunile de loviri şi alte violenţe, furt şi distrugere.

Evenimentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în zona Lacul Brateş, din vecinătatea municipiului Galaţi. Tânărul agresat tocmai îşi sărbătorise ziua de naştere la restaurant şi a solicitat un taxi pentru a transporta o instalaţie de sunet. Între taximetrist şi tânăr a avut loc o altercaţie iar şoferul şi-a chemat în ajutor colegii.

Tânărul a fost înconjurat de zece taximetre, iar şoferii acestora l-au bătut cu pumnii şi picioarele, i-au distrus instalaţia de sunet şi i-au luat telefonul mobil, potrivit Agerpres.


Citește și

Pentru cine lucrează Guvernul: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM

Comentarii