De Adrian Ilie,

Victor Ponta și-a exprimat, miercuri, îndoielile de angajamentul ALDE pentru susținerea candidaturii lui Mircea Diaconu după ce Călin Popescu-Tăriceanu a anunțat că va susține guvernul minoritar al liberalilor.

”Avem o singură alianţă între Pro România şi ALDE, şi anume pentru susţinerea candidatului Mircea Diaconu. Noi îl susţinem pe Mircea Diaconu, nu ştiu dacă cei de la ALDE, fiind aliaţi acum cu PNL, care îl au pe Klaus Iohannis candidat, dacă pot să-l susţină pe Diaconu. Dacă pot, e foarte bine. Nu e nicio problemă”, a spus Ponta.

Ambiguitatea afirmațiilor lui Ponta a provocat reacția purtătorului de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian. ”Am o simplă întrebare pentru Victor : urmând același raţionament bizar, înseamnă că el, dacă nu votează guvernul Orban, o susţine pe Viorica Dăncilă şi se întoarce în PSD?!”, a scris Varujan Vosganian pe Facebook.

Vosganian a reconfirmat sprijinul ALDE pentru Mircea Diaconu și implicit faptul că acest partid o consideră pe Viorica Dăncilă un adversar, spre deosebire de Ponta care ar avea o poziție neclară față de premierul demis.

Nu ştiu dacă mai avem acelaşi candidat la preşedinţie ca dl Ponta, se pare, însă, că, în acest moment, prin refuzul său de a sustine formarea noului Guvern, si, în consecinţă, protecţia oferită actualului prim-ministru, se pare că nu mai avem şi aceiaşi adversari politici

Varujan Vosganian, deputat ALDE

Citeşte şi:

Portret de candidat. Cine este Mircea Diaconu. A lăsat actoria pentru politică şi vrea să devină preşedinte, pe modelul lui Volodimir Zelenski, în Ucraina

ALDE a decis să voteze guvernul Orban. Tăriceanu: ”Vom avea un acord scris”

Adrian Ţuţuianu, vicepreședinte Pro România: Viorica Dăncilă nu va intra în turul doi și în PSD vor fi lupte crâncene. Acela ar putea fi momentul unei alianțe de stânga!”

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută