Mergi direct la conținut »
Tentativă ciudată de sinucidere în judeţul Vaslui. Un bărbat a mâncat un termometru
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tentativă ciudată de sinucidere în judeţul Vaslui. Un bărbat a mâncat un termometru

Tentativă ciudată de sinucidere în judeţul Vaslui. Un bărbat a mâncat un termometru

Supărat că l-a părăsit concubina, un bărbat din localitatea vasluiană Mocani a încercat să-şi pună capăt zilelor el având, de altfel, mai multe tentative de suicid la activ. De data aceasta, omul a mâncat un termometru, sperând ca mercurul din el să îl omoare.

De Clara Vacaru,

Individul, în vârstă de 34 de ani, a vrut să se sinucidă mâncând un termometru de cameră. Cum era de aşteptat, el a ajuns după scurt timp la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad şi a fost trimis, apoi, la Iaşi, scrie adevărul.ro. Deşi medicii au crezut, iniţial, că au de-a face cu un caz grav, s-a dovedit până la urmă că pacientul nu fusese afectat nici de sticla înghiţită, nici de mercurul ingerat.

După ce a fost tratat, individul s-a întors acasă, fiind în afara oricărui pericol. În trecut, el a mai încercat să se sinucidă de două ori: prima dată a închiţit mai multe medicamente, iar a doua oară s-a aruncat într-o fântână.

Close
Închide
  Close